Általános iskolások, 2-3 osztályosok szülei - mennyi leckét kapnak a gyerekeitek egy-egy napra? Mennyire vannak leterhelve? Mennyire mindennapos nálatok a beírás, fenyegetés, lecke ill. felszereléshiányért jár-e egyes?
Kell-e otthon a napközi után még tanulni? Ha igen, kb mennyit?
Hétvégére adnak-e leckét?
Gyermekem sulijában még a szombati munkanapon is képesek voltak leckét feladni - míg másoktól azt hallom, hogy hétvégére szinte nincs is lecke általában. Tényleg van-e ekkora különbség iskola és iskola között?
Sokat kell írnia otthon. Gyakorolni. Mindig kiradírozni, ha nem jó.
Nálunk harmadikban nyelvtanból és angolból osztályozzák a füzetvezetést. Nagy jóindulattal szerintem, négyest kapott.
Viszont én nem örültem, mert rontott az átlagán ezzel. Azóta hétvégente hazahozatom a füzeteket, lefotózom, amiket írt, és kiradírozom az egészet. Nagy szívás neki, viszont érdekes módon, amikor egyik hétvégén hazajött a angol füzet, nagyon szép volt. Hát ő nem akarta, hogy itthon újra kelljen írni az egészet. :-D Na, mondom, látod, mennyivel egyszerűbb a suliban normálisan írni! :-))
A legújabb eszement intézkedés, minden egyes leckehiányért egyes jár. 3.osztály
Állítólag nem volt eredménye a három hiány = 1es osztályzatnak.
Az enyémnek eddig egyszer volt leckehiánya most mégis megint szorongva, félve megy az iskolába.
Máshol is van ilyen nemnormális tanár?
21:
"Viszont én nem örültem, mert rontott az átlagán ezzel. Azóta hétvégente hazahozatom a füzeteket, lefotózom, amiket írt, és kiradírozom az egészet. "
Az en lanyom meg csak fel eves, de aztak*rva... ez kemeny... altalanosban legjobb baratnom anyja volt ilyen mint te, meg is nyomorodott a baratnom lelkileg folyton rettegett az anyjatol.
Ki nem szarja le milyen az atlaga alsoban? Altalanos iskola also tagozata 😅
Nálunk már a gyerek saját maga se szarja le az átlagát. Ha mindig ötöst kap, hidd el külső nyomás nélkül is sír egy órát egy hármasért. De az semmi..utána fél a következö dolgozattól, hogy vajon az jól fog-e sikerülni.. :-( És ez már nonszensz, hogy még ezen is aggódjon, hogy egyest kap egy leckehiányért..
Ez nem az a világ, mint régen volt.
Én mondjuk pont leszartam ha csúnyán írta a leckét, tud szépen írni ha kell..de 8 óra suli - munka után egy cseppet se érdekelt, hogyan írt. Inkább felháborít, ha délután 16ig ott van egy gyerek, miért van még házi feladata. Kb két szabad órája van a gyereknek vacsoráig és ez szomorú...
25 vagyok
Ez komoly hogy egy alsos gyerek sir mert harmast kapott??? Mi a fene tortenik az iskolakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!