A sok tanulás miatt elsősnek mi a véleményetek térdeplőszékről?lnk lnt
Csak felnőttet találtam eddig
"Térdeplőszék, térdelőszék, irodai munkaszék
A térdeplőszék amellett, hogy kényelmes ülőfelületet biztosít a mindennapi alkalmazás során, csökkenti a gerinc, és ezzel együtt a derék folyamatos terhelését - megfelelő alátámasztást nyújt a csípő-és medencecsontoknak egyaránt. A térdeplőszék minden percben arra ösztönzi használóját, hogy egyenes testtartással üljön, karjait és lábait is kényelmes pózban tartsa."
Elsősnek nincs otthon tanulni valója, meg nagyjából egész alsóban sincs.
Nem véletlenül nincs gyerekeknek.
Rengeteget kell gyakorolni házi feladatozni. A suli még szünetre is adott fel.
És ugy látom át is mossák a gyerekek "agyát", mert a kucsi szinte nem is "játszik", felkel, és ragaszt, fest, számolgat és az asztala mellett áll folyton, mert kényelmetlen a jelenlegi széke.
Ha leültetem mikor házit írunk folyamat icereg ficereg rajta meg feltérdel, a háttámla alatt átlép, létezhetetlen formákat is felvesz.
Le kell cserélni ami jelenleg van, sima székét.
Ha ne legyen kép, rá se jönnék, hogy kell használni...
Amúgy nem tudom te hogy vagy vele, de nekem a háttámla nélküli székek a legkényelmetlenebbek. Ráadásul nem áll el a láb, ha mindig abban a pózban van?
Inkább vennék egy normális irodai széket.
Az egyensulyt ugy oszlatja el ill a testsulyt, hogy egyforman terhelodjön a gerincen azaz ne a farokcsontra terhelődjön az egész. Háttámlás széken egy gyermeket nem lattambeddog hátradőlni hogy tartaná megtámasztaná a hátát, mert "felfekszenek"az asztalra irni. Irodában ugye az ember billentyűzettel dolgozik, nem kell a kar az asztalra
Hasonlo a sulyeloszlatás a gerinckimélo, aergonomikus (ha jol irtam)hatizsákokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!