Velemenyekre vagyok kivancsi, szerintetek jogosan vagyok duhos?a ferjem szerint tulreagalom.
Nálunk már az elsö szülőin is leszögezték hogy nem a tanitó dolga rendet meg igazságot tenni, ezt ne is várjuk tőlük. És ehhez tartsák magukat a szülők.
A gyerekek johogy nem szólnak a tanitonak mikor az ki sem àllna melletük. Söt. Még áldozathibáztatás is menne.
(Rájuk max annyiban lehet számitani hogy lehetőleg ne ugorjanak ki az ablakon poénbol a gyerekek és hasonlók. A többit oldják meg egymás közt.)
Először is, a te gyereked nem a barátaihoz rángatott oda, a barátok nem csinálnak ilyet. Másrészt, nekem picit ellentmondásos ez az egész. Ha félne, akkor örülne, hogy megjöttél érte, mehet haza, miért rángatná oda anyut, hogy tegyen rendet?
Arra meg már ki sem térek, hogy rá tudtál nézni az elmondásod szerint könnyes szemű gyerekedre és azt tudtad neki mondani, hogy ez nem a te dolgod. Szégyelld magad. Nem kell beleavatkoznod, de a saját gyerekeddel azért csak beszélhetsz erről, ahelyett, hogy cserben hagyod. Már rég meg kellett volna tudnod, hogy miért bántják és kérned egy időpontot a tanárához.
14es, kevered a szezont a fazonnal vagy nem olvastad el megfeleloen vagy en nem tertem ra ki pontosan a reszletekre, ami mindegy is, de ilyeneket legyszives ne irj.
Semmifele ellentmondas nincs.
1. Alapjaraton ok "baratok", de sokszor osszevesznek, akarva vagy akaratlanul bantjak egymast. Kicsit a se veled, se nelkuled viszonyt, nem gondolnam, hogy ez olyan hihetetlen lenne.
2. Amikor megerkeztem csak annyit mondott, h anya gyere oda velem a lanyokhoz, mert osszevesztunk es beszeljuk meg, ki szeretnek bekulni stb. (Pontosan nem emlekszem mar, h mi hangzott el) Erre mondtam ezt, mivel ( ahogy egy fenti kommentben kifejtettem) kis tulzassal allandoan ez megy, hogy meg kell probalni egymas kozt rendezni a dolgokat, es meg napok multan is igý gondolom, hogy az osszeveszesekben nem a szulonek kell igazsagot tenni, hanem elso korben egymas kozt, utana jelezzek a tanarnak, ha eldurvul a helyzet. Amugy az is puszta veletlen volt, hogy az udvaron voltak, mert ha pl. bent vannak akkor nem is tudott volna nekem szolni a gyerek, hogy gyere anya segits, ugy mint gondolom a tobbi esetben sem tud. Tehat arra nem lehet varni, hogy majd ugyis jon anyam es megoldja.
3. Amikor odaertunk a tobbi gyerekhez es elkezdtek magyarazni, akkor lett konnyes a szeme, ezutan poccentem be en is, es mentem oda a tanarhoz, aki tudvan, h gond van, latvan, hogy ott a szulo, teljesen nyugogtan beszelgetett a kollegakkal.
Remelem igy minden vilagos es nem talalsz benne ellentmondast. Segito szandekot, sot eltero velemenyt nagyon szivesen veszek, de szant szandekkal ne keressunk csomot a kakan is. Koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!