Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az általános iskolában hányadi...

Az általános iskolában hányadik osztályban tanulják a gyerekek a hátra bukfencet? A tanár meglódíthatja, meglökheti a gyereket hátrafelé, hogy segítsen? Azt mondta a gyerek, hogy majd kitört a nyaka, de volt, aki sírva is fakadt.

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 21:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Írjál a tanárnak és az igazgatónak.
2020. dec. 9. 00:40
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Az én szüleim megtanítottak minket bukfencezni elôre-hátra, nagycsoportos óvodás korunkban. A nagymamánk kertjében a puha fûben tanultunk. A szüleink épp azt mondták, tanuljuk meg, ne az iskolában legyen gond vele. Az iskolában aztán csak ritkán volt rá szükség, de gond nélkül ment.

Kötélre mászni is nagycsoportosként tanultunk a szüleinktôl. Kisebb testsúllyal az is sokkal könnyebb. A gimiben aztán a lányok fele nem tudott kötélre mászni, pedig voltak triatlonozó, versenyszerûen sportoló lányok is közöttük. Én meg simán felmásztam, pedig amúgy csak négyes voltam tesibôl, mert amúgy se hajlékony, se gyors, se kitartó nem vagyok.

2020. dec. 9. 04:39
 13/19 anonim ***** válasza:
98%
A fiamék most 4.-ben tanulják, nem megy mindenkinek, főleg,hogy guggolásba kell érkezni.
2020. dec. 9. 05:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sose tudtam hátra felé bukfencezni. 29 n
2020. dec. 9. 06:29
 15/19 A kérdező kommentje:

Sose tanultak szerintem hátrafele bukfencezni óvodában. Előre bukfencet azt igen, de itt most a hátra felé gurulásról kérdeztem.

A tananyagot sehol se tudom megnézni.

Kosárlabdával és kis kemény labdával is dobálnak és több baleset is volt már.

2020. dec. 9. 07:59
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Harmadik osztályban még nem tanulják, de amúgy már tud előre-hátra ovis kora óta.
2020. dec. 9. 09:23
 17/19 anonim ***** válasza:
98%

Maga a hátrabukfenc nem nehéz.

A rendesen elvégzett hátrabukfenc a nehéz. (Szóval mikor egy megadott pózból egy másik megadott pózba érkezel, 0 eldőléssel)

Hátrabukfencezni ovisan is tudtam, de mikor 9.-10. körül kellet egyet csináljunk jegyre, azt mondta nekem a tanár, hogy "Erre 5-öst kell adjak, mert ilyet még én se láttam" :D Olyan bukfencet vettem oda, ami nincs. El se dőltem, szépen se csináltam, megis lett, de valahogy mégse... :D

Minket csak enyhén taszítottak, hogy félúton ne akadjunk meg, és tudjunk átfordulni.

2020. dec. 9. 13:59
 18/19 anonim válasza:
Nálunk ezt másodikban osztályozták, elsőben is gyakoroltuk,de jegyet nem kaptunk.
2020. dec. 11. 14:00
 19/19 anonim válasza:
100%
Mi 3.-ban tanultuk, de nem olyan nagyon-nagyon komolyan, jegyet se kaptunk rá. A gyakorlás sokat segíthet rajta. Remélem segítettem!
2020. dec. 31. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!