Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Igazolhatom magamnak a “szülői...

Asddsaasddsaasddsa kérdése:

Igazolhatom magamnak a “szülői igazolást?”, ha elmúltam 18?

Figyelt kérdés

Olyan válaszok nem érdekelnek, hogy nem mert nem vagy az anyukád, írd alá a nevében stb. Linket megköszönném(már rákerestem, de nem találtam sehol leírva).

Válaszokat előre köszönöm!

2020. dec. 6. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Nàlunk az àrva osztàlytársamnak is a nevelőszülője kellett igazolja.

Pedig saját jogon vette fel a csp-t is.

Nekem is a szüleimnek kellett, pedig 19 éves korom után is gimis voltam.

(5 évet jártam)

2020. dec. 7. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 20 éves koromra meghalt mindkét szülőm, tehát nem is lett volna senki aki igazoljon bármit, 18 év felett már nincs senkinek sem nevelőszülője, se gyámja stb., mivel nagykorú, szóval szülői igazolást nem kérhetnek sehova.

Egyéb igazolást lehet pl. iskolalátogatási stb., de arra meg nem kell szintén szülői aláírás.

Azt tudom max elképzelni h gimiben míg van aki már betöltötte a 18-at, más meg még nem, akkor mindenkitől kérik az igazolást esetleg, de aki 18 az már felnőtt.

2020. dec. 8. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Kérdezd meg az ofőt, mert helyenként még mindig eltérő lehet. Pl Nálunk csak akkor igazolhatja 18+ éves diák, ha egyedül él és tartja magát el. Amíg szülővel él egy címen addig az egyik szülő aláírása kell.
2020. dec. 8. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
És azt ugyan honnan tudják, hogy a szülővel él egy lakcímen?
2021. jan. 7. 02:00
 15/15 Xxxxxxxl válasza:
0%
Igen, feltéve, hogy te vagy a szülőd.
2021. nov. 23. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!