Asddsaasddsaasddsa kérdése:
Igazolhatom magamnak a “szülői igazolást?”, ha elmúltam 18?
Figyelt kérdés
Olyan válaszok nem érdekelnek, hogy nem mert nem vagy az anyukád, írd alá a nevében stb. Linket megköszönném(már rákerestem, de nem találtam sehol leírva).
Válaszokat előre köszönöm!
2020. dec. 6. 22:30
1/15 anonim válasza:
A szülői igazolást szerintem nincs kompenzálva azzal, hogy elmúlt 18 vagy nem🤷♀️ A szülő van erre jogosulva, ha pedig látják, hogy hamis vagy pedig más aláírása van ott, biztos kérdőre vonják. Mit szeretnél aláírni? A szüleid miért nem tudják?
2/15 anonim válasza:
Nem
Mivel a szüleid veszik fel a családipótlékot utánad..
4/15 A kérdező kommentje:
Iskolába,Szüleimmel pár hetente találkozok.
2020. dec. 6. 22:42
5/15 anonim válasza:
Inkább ne írd alá, ha van esetleges határidő, beszéld meg a tanárokkal, hogy még nincs lehetőséged aláíratni.
6/15 anonim válasza:
Nagykorú vagy, nem kérhetnek szülői igazolást.
7/15 anonim válasza:
Hát tőlem kértek amikor már elmúltam 18 gimnáziumban (szalajtós vagyok). Bár ez az előző évezredben volt.
8/15 anonim válasza:
Nálunk aki elmúlt 18 az saját magának igazolja .
9/15 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam akinek meghaltak a szülei gimi alatt és mikor 18 lett magának igazolta. Szóval nem hiszem, hogy nincs ilyen, meg kell nézni a jogszabályt, meg kell kérdezni osztályfőnököt.
10/15 anonim válasza:
Elég nagyban függ ez attól, hogy pontosan milyen igazolásról van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!