Covid pozitív lett a gyerekem egyik tanára, mégsem történik semmi. Az osztály se kerül karanténba, de még hivatalos tájékoztatást se adnak. Hány ilyen eset lehet? Jól van ez így? Ez a kontaktkutatás és a fertőzés megelőzés?
Szerintem egy gyerek se lesz tesztelve. 8 éves gyerekeket, egy kis náthával és egy kis lázzal szerintem egyik szülő se fogja teszteltetni. Más bajuk meg Isten adja ne is legyen. Szerintem a gond akkor lesz, ha tovább adják otthon, idős - akár krónikus beteg rokonnak. Ezért szerintem még mindig nagyobb felelőtlenség az iskola részéről, hogy nem tájékoztatta a szülőket. És ez majd így megy egész télen.
Jól értetted azóta nem volt iskolában, kitölti itthon a 10 napot. Amúgy vmi olyan is rémlik, mintha azt ígérték volna, hogy ha felüti a fejét a covid az iskolákban, akkor mindent megtesznek, online oktatás, fertőtlenítés stb. Erre még csak nem is tájékoztatnak, veszélynek teszik ki a tanárokat, a gyerekeket és a gyerekek családját.
Nos meg van az első pozitív gyerek is az osztályban és továbbra se történik semmi.
Mert ő is már egy hete otthon volt, mire a teszt elkészült.
Két igazolt covidos egy osztályban és semmi, még mindig hivatalos tájékoztatás se.
Ki tudja hány gyerek fertőz majd még tovább a jövő héten is.. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!