Covid pozitív lett a gyerekem egyik tanára, mégsem történik semmi. Az osztály se kerül karanténba, de még hivatalos tájékoztatást se adnak. Hány ilyen eset lehet? Jól van ez így? Ez a kontaktkutatás és a fertőzés megelőzés?
Hát basszus tényleg nagy a sötétség, te jó ég.
A gyerekem egy napig lázas volt, utána hőemelkedése volt két napig és uram bocsá nem fogom az orrába dugatni ezért a pálcát egy 8 éves gyereknek. De nyugodtan, aki akarja teszteltessen. Pláne ha van egy pozitív teszt és akkor se történik semmi..akkor meg mit izgat Titeket, hogy a gyerekem tesztelve van-e. Nem volt azóta iskolában és nem is megy. Engem felháborit ez, hogy a tanár két napig ott volt, kontaktjai lehetnek többek között a gyerekek és a tanárok is és semmi nem történt.
Igen, letelik a tíz nap és mehet a gyerekem vissza a közösségbe, remélem addig beindul ott ez a szar és bezárják a picsbe az egészet.
Akkor ez esetben elnézést 11-es.
Ez felett átsiklottam.
Én se járok színházba, moziba, shoppingolni feleslegesen, csak dolgozni, de ha lázas lennék, akkor maradnék otthon gondolkodás nélkül (közben majd egyszercsak letesztelnek és bekerülök a központi statisztikába, vagy nem).
Ja majd pont a nyolc évest tesztelgetem két-három hetente, ha náthás vagy belázasodik. Biztos nagyon kellemes lehet. Megmondom őszintén magamat is csak akkor teszteltetném, ha elkerülhetetlen lenne, inkább az önkéntes karantén.
Azóta már három gyerek beteg lett, majd csak teszteltetik valamelyiket a felelősségteljesebb szülők.
A felelősségteljes iskola meg egy tájékoztatást se adott ki, hogy esetleg a szülők távoltarthassák a gyerekeket a nagyszülőktől.
"majd csak teszteltetik valamelyiket a felelősségteljesebb szülők."
:DDDDDDDDDDDDDDD
Már 5 gyerek hiányzik az osztályból..bármelyikőtök szívesen vinné így újra vissza a suliba a gyereket?
Azt hallottam sajnos, hogy nagyon sok iskolában van covid -os eset és pont így nincs még tájékoztatás se. És bizony, ez elég felháborító.
És az 5 gyerekből hányat teszteltek?
Figyelj, a rendszer szar. Nálunk is covid-es az egyik tanár, karanténból visszatérve 4 hiányzó van az osztályban, mert "meg vannak fázva, taknyosak". Nem is értem a szülőket, hogy miért nem követelik a tesztet ilyenkor? Az enyém lenne beteg, akkor ütném az asztalt, amíg nem tesztelik le.
És NEM a tanár a hibás! Lehet, hogy ő is az egyik gyerektől kapta... Nem hibáztatnám. csak nem értem a felelőtlen hozzáállást más felnőttektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!