6000 ft egy óráért?
Az a baj, hogy fejlesztő gyógypedagógusból iszonyú kevés van, bekerülni hozzá félév volt, iszonyú hosszú a várólista.
Egyszerűn másképp el se tudom képzelni, hogyan boldogulna a gyerek, olyan súlyos tanulási nehézsége van.
Fejlesztő óráért reális. Mi gyógytornászhoz járunk, ugyanennyi.
Én is csak most értettem meg, hogy hiába tűnik olcsónak a gyerekvállalás, elég egy kisebb korrigálandó dolog, és nagysagrendet ugrik a havi költség...
Már másfél éve járunk hozzá, csak volt a márciustól mostanáig tartó szünet. És most árat emelt, ráadásul online tartja a másfél órát (kedvezménnyel) 8000-ért.
Nyilván rászánom a pénzt, hisz egyszem gyermekem van, és sajnos szükséges heti egyszer ez az alapozó fejlesztés.
Csak kíváncsi voltam, hogy máshol mennyi, mert mint említettem, a városunkban nincs is más, aki magánúton vállal, és ez komoly, pedig megyeszékhely. Van 2 logopédus, de az egyik ebből pont idén költözött el, és van egy fejlesztő tornász. Szóval iszonyú hiány van belőlük.
Valóban, 6-os, aki gyereket vállal (nyilvánvalóan) ilyen költségekkel nem számol.
És nem is kell látható, súlyos betegség, elég egy részképesség zavar, figyelemzavar, máris havi 50 ezer, mint nálunk.
Nem értem 8-as!
Egyébként amit én írok, egyedül van a gyerek a tanárral, 90 percet tart 8000 ft-ért, egyébként 60 perc 6000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!