Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 6000 ft egy óráért?

6000 ft egy óráért?

Figyelt kérdés
Akinek fejlesztésre jár a kisiskolás gyerekük, mennyi most egy óra? Ráadásul most már online.
2020. szept. 22. 08:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem kötelező semmiysen különóra, ha drágállod, nyugodtan kiveheted a gyereket. Amúgy szerintem is rohadt sokat kérnek tőled.
2020. szept. 22. 08:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy fejlesztő gyógypedagógusból iszonyú kevés van, bekerülni hozzá félév volt, iszonyú hosszú a várólista.

Egyszerűn másképp el se tudom képzelni, hogyan boldogulna a gyerek, olyan súlyos tanulási nehézsége van.

2020. szept. 22. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha belegondolsz, ez nem olyan egetrengeto osszeg egy hozzaerto szakembernél, a kerdes az, hogy neked belefér e. Ha nem, akkor sok. De ha azt íród, higy szükséges, akkor nyilván meg kell oldani, nem?
2020. szept. 22. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ennyi. Fejlesztő pedagógus kB 6000 ft, sima különórák (zene, matek, nyelvek) 3000-6000 Ft/alkalom.
2020. szept. 22. 09:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez ilyen pálya sajnos, jó szakemberből, nopláne fejlesztő gyógypedagógusból iszonyat kevés van, én auti-specifikust nem is találtam, csak 70 km-rel arrébb, ez egy normál ár alapon, még csak nem is drága. ez van sajnos. Egy sima magánóra is drága, nyilván hely és típus függő, de egy mezei matek korrepetzáció sem akad 2000-2500 alatt vidéken sem, idegennyelvi óra még drágább, ez meg egy speciális terület, rengeteg befektetett energia, tudás részükről. Én pont a dupláját fizetem és utaznunk is kell. Igaz, ott a MÁk kártya, de kocsival gyorsabb és egyszerűbb és a privát fejlesztésre még utiköltség térítés sincsen, így mire megjárjuk oda-vissza, -ha még egy szendvicset kapunk csak be-, sem jövünk ki 20-22ezer alatt, nemhiába egyszer hordom csak egy héten. Az EGYMI-ben amit kap fejlesztést, az nem elég, hiába csinálják szívvel lélekkel, nincs egy árva fia auti specifikus képzést kapott gyógypedagógus sem, pedig 3 autista csoport van. A miénk is egy tündér, megtesz mindent, továbbképzésre is jár, de akkor sem ez a szakterülete. Persze borzasztó ez a helyzet, mert a gyerek mindenek előtt és akinek nem telik rá, egyszerűen nem fér hozzá normál ellátáshoz, az államilag finanszírozott meg nem sokat ér. Amúgy is a béka popója altt az egész oktatási rendszer, de amit az SNI-s gyerekekkel és azok ellátásával művelnek, még annál is lejjebb van. Szégyen az egész.
2020. szept. 22. 09:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Fejlesztő óráért reális. Mi gyógytornászhoz járunk, ugyanennyi.

Én is csak most értettem meg, hogy hiába tűnik olcsónak a gyerekvállalás, elég egy kisebb korrigálandó dolog, és nagysagrendet ugrik a havi költség...

2020. szept. 22. 09:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Már másfél éve járunk hozzá, csak volt a márciustól mostanáig tartó szünet. És most árat emelt, ráadásul online tartja a másfél órát (kedvezménnyel) 8000-ért.

Nyilván rászánom a pénzt, hisz egyszem gyermekem van, és sajnos szükséges heti egyszer ez az alapozó fejlesztés.

Csak kíváncsi voltam, hogy máshol mennyi, mert mint említettem, a városunkban nincs is más, aki magánúton vállal, és ez komoly, pedig megyeszékhely. Van 2 logopédus, de az egyik ebből pont idén költözött el, és van egy fejlesztő tornász. Szóval iszonyú hiány van belőlük.

Valóban, 6-os, aki gyereket vállal (nyilvánvalóan) ilyen költségekkel nem számol.

És nem is kell látható, súlyos betegség, elég egy részképesség zavar, figyelemzavar, máris havi 50 ezer, mint nálunk.

2020. szept. 22. 10:28
 8/14 anonim ***** válasza:
6-8 csoportos foglalkozásért alkalmanként, tsmtből egy 45 perc, másból egy óra..
2020. szept. 22. 12:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Diszgráfiás elsős gyereknek 6000ft/ora heti 3x
2020. szept. 22. 13:08
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem értem 8-as!

Egyébként amit én írok, egyedül van a gyerek a tanárral, 90 percet tart 8000 ft-ért, egyébként 60 perc 6000.

2020. szept. 22. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!