Maminbaba becsületkassza. Ti mennyit adnátok egy óráért?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 05:42
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi pénzből élnék. Nyilván.
2/7 anonim válasza:
Nekem nem attól. Ha nem fér bele, nem járnék. Egy ilyen óra átlag 1200-1500, bérlettel olcsóbb. Ekörül adnék.
3/7 jafnrétti válasza:
Nézd meg, hogy az adott városban amúgy mennyit kérnek hasonló foglalkozásokért, mert ez településtől is függ. Nálunk pl. van ilyen, hogy fél óra babatorna, plusz fél óra mamatorna, az 300+500 forint, tehát egyben 800 ft.
Van Maminbaba is, csak azon még nem voltam, nem tudom, mennyi, de nálunk fix ára van.
4/7 anonim válasza:
Ahova én járok maminbabára ott úgy van, hogy egy alkalom 1 300 Ft, az öt alkalmas bérlet pedig 5 000 Ft (tehát 1 000 Ft/alkalom)
5/7 anonim válasza:
én 1000ft-ot, többet nem költenék 1 órára. Ha többet kéne, akkor nem járnék.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem jo otlet a becsuletkassza. Inkabb fix ar, a kornyek atlagat nezve.
7/7 anonim válasza:
Ha becsületkassza, az olyan, hogy x forintba kerül, de nem ellenőrizzük, hogy mindenki bedobja-e a dobozba, a saját lelkiismeretére van bízva.
Ha viszont olyan a rendszer, hogy nincs meghatározva semmiféle ár, akkor arról van szó, hogy adakozást várnak. Adakozni meg akármennyit is lehet, nincs minimum összeg, vagyis akármilyen keveset is adsz, örülni fognak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!