Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Maminbaba becsületkassza. Ti...

Maminbaba becsületkassza. Ti mennyit adnátok egy óráért?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 05:42
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, hogy mennyi pénzből élnék. Nyilván.
2017. máj. 10. 06:18
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem attól. Ha nem fér bele, nem járnék. Egy ilyen óra átlag 1200-1500, bérlettel olcsóbb. Ekörül adnék.
2017. máj. 10. 06:22
 3/7 jafnrétti ***** válasza:
78%

Nézd meg, hogy az adott városban amúgy mennyit kérnek hasonló foglalkozásokért, mert ez településtől is függ. Nálunk pl. van ilyen, hogy fél óra babatorna, plusz fél óra mamatorna, az 300+500 forint, tehát egyben 800 ft.

Van Maminbaba is, csak azon még nem voltam, nem tudom, mennyi, de nálunk fix ára van.

2017. máj. 10. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahova én járok maminbabára ott úgy van, hogy egy alkalom 1 300 Ft, az öt alkalmas bérlet pedig 5 000 Ft (tehát 1 000 Ft/alkalom)
2017. máj. 10. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
én 1000ft-ot, többet nem költenék 1 órára. Ha többet kéne, akkor nem járnék.
2017. máj. 10. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jo otlet a becsuletkassza. Inkabb fix ar, a kornyek atlagat nezve.
2017. máj. 10. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha becsületkassza, az olyan, hogy x forintba kerül, de nem ellenőrizzük, hogy mindenki bedobja-e a dobozba, a saját lelkiismeretére van bízva.

Ha viszont olyan a rendszer, hogy nincs meghatározva semmiféle ár, akkor arról van szó, hogy adakozást várnak. Adakozni meg akármennyit is lehet, nincs minimum összeg, vagyis akármilyen keveset is adsz, örülni fognak neki.

2017. máj. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!