Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Más iskolákban is ez a rendszer?

Más iskolákban is ez a rendszer?

Figyelt kérdés

Most szólt a tanítóbácsink (igen, van ilyen is:)), hogy Ők nagyon leterheltek a napközissel, innentől a szülőknek kell a piros pontokat számolni, adminisztrálni, 10 után az üzenőbe beírni, akkor kap a gyerek egy ötöst. Külön, tantárgyanként.

Emiatt hétvégére az összes cuccot haza kell cipelni, vagy 20 könyv, füzet.

Kicsit furcsa ez nekem, megszámolgatom szívesen, csak érdekelne, hogy másutt is van-e hasonló gyakorlat.

Köszi a válaszokat!

2020. szept. 21. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk nincs
2020. szept. 21. 12:34
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Van, ahol a néni számolja, van, ahol a gyereké a felelősség (nyilván nem az elsősé). Nekem sose kellett még számolgatnom.
2020. szept. 21. 12:41
 3/18 A kérdező kommentje:
Elsős...
2020. szept. 21. 12:42
 4/18 batta80 ***** válasza:
85%

Nálunk is tanítóbácsi van. Nem pont ez a rendszer, de van sok más idétlenség.

Mi is hazavisszük az összes cuccot hétvégére. Ami leginkább kiborító, hogy a technika házi valójában a szülőnek van feladva. Ami minimum több órás meló. Őrület.

2020. szept. 21. 12:42
 5/18 A kérdező kommentje:
Plusz ugye szegényhez most nem lehet az iskola épületébe bemenni, hogy segítsek kihozni a táskát, ott cipekednek 10 kiló könyvvel a kis 6 éves gyerekek... Inkább emiatt zavar, nem is a számolgatás miatt.
2020. szept. 21. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Én 30 éve is magam számoltam a piros pontokat, és szóltam a tanárnak, ha összegyûlt tíz. Kérdezzétek meg a gyereket a nap végén kapott-e aznap piros pontot és mibôl, és húzzatok rovátkát valahova. Csak emlékszik este, ha aznap piros pontot kapott.
2020. szept. 21. 12:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Értem, de ez miért a szülő dolga? Pont elég a házi feladat ellenőrzése, kijavítása.
2020. szept. 21. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2020. szept. 21. 13:04
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
A házi feladatot miért kell kijavítani? Az én szüleim csak rákérdeztek, kész van-e. Esetleg ha elakadtam valamivel, segítettek, de ilyen ritkán volt. A következô órán ellenôriztük közösen, ha hibás volt, ott úgyis kiderült.
2020. szept. 21. 13:06
 10/18 A kérdező kommentje:
Mert a napközis nem javítja ki, csak rápillant, hogy kész van-e, leláttamozza, ennyi. Nincs olyan nap, hogy minden jól lenne megcsinálva, minden kész lenne, stb.
2020. szept. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!