Hogyan kapják meg az általános iskolás hiányzók a tananyagot?
Most nosztalgikus belegondolni, hogy anno alsóban még a postaládába dobta be egy arrafelé lakó osztálytárs a papírt, amikre felírta az akkori házikat :D
Amennyire általános iskolás imserőseimtől tudom, messengeren meg hasonlókon küldik egymásnak a házifeladatokat, mondjuk ők felsősök.
Kréta kötelező.
De mivel nem használja sem tanár, sem szülő/tanuló, így fb-ra kerül fel csoportba. Ill. én messengeren is el szoktam kérni az ofőtől.
A krétán csak a lecke látszik, az órai anyag nem. Vagy azt nem pótoljátok?
Nálunk mindig azt mondták, hogy kérjük el szülőktől, de itt nem viszik haza a gyerekek csak azt, amiben lecke van, igy nehéz elkérni az órai anyagot is. Most a tanárnéni összegyűjtötte, hogy mit vettek a gyerekek és feltette így 4 nap alatt pótolhatunk 10 napot, de ez is nagy segítség. Vannak még ezen kívül is tantárgyak, elég lesz azt utólag.
Amúgy nálunk csak a kréta van, de abba idén még nem sok leckét írtak be, illetve a befejezni a füzetben beírás se nagy segítség egy hiányzónak.
Ötödikes osztályfőnök vagyok. Az osztályomba járó gyereknek van egy gmailes levelezőlistájuk (a szülők kezelik, mert alsó tagozatbol örököltem) ahová be lehet küldeni a házifeladatokat és az órai munkát.
Ha ez nemegy akkor marad a klasszikus telefonos megoldás.
Elkérjük a Fb-os csoportban,de nem mindig kapjuk meg,sz.r az osztályközösség.A tanár kilépett a csopiból,mert nem hajlandó ezzel foglalkozni,azt mondja,nem érdeklik a nyavajáink,oldjuk meg magunknak.
A kisebbik fiamnál a szülők egymás közt,plusz a tanár is küldi ha kell,még fel is írja,ki mit nem végzett el bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!