Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha lázas vagyok ne menjek...

Ha lázas vagyok ne menjek automatice? Karantén az osztálynak ?

Figyelt kérdés
37.5 a lázam a gond az,hogy nálunk csak hetente 2nap van orvos. Az ügyelet meg még haldoklóhoz ( szó szerint megtörtént) nem jött nem hogy egy 21 éves tanulóhoz aki lázas. Mivel nappali kepzes ezért igazolás szükséges de akkor karantén az osztálynak ? Vagy a sulinak?

2020. szept. 16. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Pont azért javasoltam a maszk hordását. Értetted, amit írtam? Ha lemegy a lázad, az sem jelenti feltétlenül azt, hogy nem vagy fertőzött. Állítólag a maszk arra való elsősorban, hogy ne tudj megfertőzni másokat.

Több variációt felvázoltam, ha nem tetszik, akor csinálj, amit akarsz.

2020. szept. 16. 19:35
 12/19 A kérdező kommentje:

11 a maszkot sok esetben a tanár mondta h ne viseljük, mert nem érteni benne amit mondunk.

Pl az angol tanárunk mondta.

Valószínű itthon maradok jobb az óvatosság.

2020. szept. 16. 19:45
 13/19 anonim ***** válasza:
a rendelési idő és a munkaidő nem ugyanaz. hívd fel reggel, az asszisztens tuti elérhető napközben, ő elmondja, mi a teendő. Lázzal (hőemelkedéssel) vsz amúgy sem mehetnél el a rendelésre.
2020. szept. 16. 22:28
 14/19 A kérdező kommentje:

Anyumnak sikeurlt elérnie az orvost kb 2 mondat után mondta neki ,hogy két hét karantén ha más tünet is van sulyosbodik az állapotom jelezzük .

Érdekes nost valaki lógni akarna be telefonál és be mondás alapján h lázas és enyhén köhög elhiszik? És írják is ki 2 hétre durva

2020. szept. 17. 10:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, de ha túl sokat hiányzik, évet kell ismételnie. Jobbulást!
2020. szept. 17. 10:22
 16/19 A kérdező kommentje:

15 Igen de meg lázasan megy be haza küldik ,elvileg okt 1től merik.

Aztán láz meg millió egy dolog miatt lehet nemcsak COVID

2020. szept. 17. 10:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Jah és köszönöm szépen
2020. szept. 17. 10:25
 18/19 anonim ***** válasza:
16 A lógósokra értettem, hogy miért nem érdemes. De biztos lesznek :)
2020. szept. 17. 11:15
 19/19 A kérdező kommentje:

18 Igazad van de ez kétélű dolog most az orvos meg sem vizsgál,

De majd ha mérik és valakinek megvan annyi hiányzás akkor be kap előtte egy lazcsillapitot mert ugye másképp nem mehetne be

Így nem ugye megvan a kettősség.

2020. szept. 17. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!