Ha lázas vagyok ne menjek automatice? Karantén az osztálynak ?
1. A 37,5 nem láz.
2. Amikor legközelebb jön az orvos, felhívod telefonon. Nyilvánvalóan visszamenőleg ad majd igazolást, ha az első lehetséges alkalommal felveszed vele a kapcsolatot.
3. Hogy lehet, hogy 21 évesen még osztályba jársz?
Az még nem láz csak hőemelkedés. Amugy ha 2 percet futsz is lehet ennyi szvl erdemes tobbszor merni hatha nem.jo a homero.
Hat ügyelet akkor ha igazolas kell vagy utolag igazoljak, gyerekkent meg elmegy ez de pl felnőttként tobbszor leszidott a doki h ne utana 3 nappal menjek xd
Am igen ne menj, mert lehet csorona, de azert nem fix. Ismetosomnek eros kohoges parosult 41 fokos lázzal es 2 hetig tartott kb (a laz nem).
1-es. En is majdnem 19 voltam mikor érettségiztem... vannak sulik ahol +2 év a technikum.
A noveremnek a 7. Osztály anno olyan gyalázatos lett hogy a szüleink megismeteltettek vele.
Hat kb ilyen opciók vannak.
20 voltam mikor érettségiztem mert késtem egy évet plusz nulladikos voltam. Most szakmát tanulok felsofoku okj képzésben.
Nem rossz a hőmérő az tuti.
Inkább az a baj,az orvos ma volt
Délelőtt amikor én még suliba voltam és megint csak péntek délelőtt lesz. Ha akkor megyek és esetleg ma este vagy holnap lemegy a lázam majd megint cirkuszol hogy visszamenőleg nem ad igazolást ....
5 Nem mérik vagyis eddig nem mérték.
7 De ez a baj péntek délelőtt rendel meg ma rendelt de suliba votlam nem értem oda. Péntek reggel meg majd hivom ad igazolást 3 napra??
Vagy ha addig lemegy a láz?
Vagy már ez COVID gyanú akkoris ha más tunetem nincs ?
Manapság már lassan minden covid-gyanús.
Ha lemegy a hőd reggelre és jól is érzed magad, akkor nyugodtan menj bew szerintem, de egész nap legyen rajtad a maszk (mondom ezt olyan emberként, aki gyűlöli és hülyeségnek tartja a FÖLÖSLEGES használatát), semmi miatt ne vedd le, ebben az esetben szükséges, jobb a biztonság. Ha nem megy le, netán még feljebb kúszik, akkor meg egyértelműen maradj otthon, pénteken szólsz a dokinak, hogy szerdán estére belázasodtál, ezért csütörtökön nem mentél suliba. Nem kell 3 napra adnia igazolást, hiszen csak 2 nap van hátra ebből a hétből. Ha kérdezi, miért nem mentél hozzá még szerdán, nyugodtan mondhatod, hogy már nem volt rendelés, amikor kiderült, hogy lázad van. Ezzel nyilván nem tud mit kezdeni. Ha nincs már rendelés, de el lehet érni telefonon, akkor hívd fel már most és jelezd neki a problémát.
Igen manapság COVID gyanús mert Kitudja más tünetem nincs de nem akarom végigfertőzni a sulit nyilván.
Anyukám javasolta h az ügyeletet hívjuk de lehetetlen volt elérni.
Holnap reggelra hátha lemegy és nem amiatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!