Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Diakigazolvanyt esti sulinál...

Diakigazolvanyt esti sulinál hol kell csinaltatni?

Figyelt kérdés

Legyen szíves aki tudja írjon

Felnőtt iskola de esti munkarend hetent 2 nap 3-8ig tart

2020. szept. 1. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked írtam Kérdező hogy minek,hanem azért írtam mert nekem nem volt szükségem rá 26 évesen, kisváros volt, meg kocsival jártam. Nyilván ha utaznod kell, akkor nem mindegy persze. De nekünk (akkoriban) nem volt.
2020. szept. 1. 14:16
 12/14 A kérdező kommentje:
11 Én faluban lakom és 30 km a megyeszékhely így jól jön a diák. Máshova általában párommal megyek kocsival.
2020. szept. 1. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor persze, hogy neked lényeges. Suliban biztos megmondják.
2020. szept. 1. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kaptál hozzá nyomtatványt, akkor azzal bemész a kormányhivatalba, és ott megcsináltatod. Ha nem kaptak, akkor az iskolatitkárságon kell kérnem először, és ott kapsz ideiglenest is, amíg el nem készül a rendes.
2020. szept. 1. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!