Szerintetek várható ősszel iskola bezárás megint?
Figyelt kérdés
Ti hogy készültök?
Meddig tarthat ez a "hullámzás"?
2020. júl. 16. 20:21
11/19 anonim válasza:
Nem tudom, egyre több helyen olvasom ezt a szeptember közepét...
12/19 anonim válasza:
Hát en nagyon nem. örülnék az online oktatsnak. Lanyom most fogja kezdeni az első osztályt, de online nem tudjak ugy megtanulni a dolgokat, plusz nem. is ülne vegig annyi orat. Plusz en nem vagyok tanar hogy megtanitsam olvasni irni a gyerekem. Osszesegeben en nem örülnék nrki, nagyon nem.
13/19 anonim válasza:
Facebookcsoportokban(otthonoktatásos) is van kètféle hír.
Szerintem sem egységes lesz, budapesti iskoláknál fordulhat elő, hogy nem nyitnak ki.
Az augusztusi buli is elmarad.
14/19 anonim válasza:
Nem. Nem bírná el a gazdaság. Nem fogja a kormány meghozni ezt a döntést, bmi is legyen, mert tudják, hogy belebuknának.
15/19 anonim válasza:
Fiam iskolájában Szolnokon, előre jelezték ha iskola bezárások lesznek akkor készüljünk az otthoni tanulásra.
3. Osztályosak lesznek
16/19 anonim válasza:
Erre kérdésre senki nem tud megbízhatóan pontos választ adni. Szűk másfél hónap alatt rengeteg minden történhet. Augusztus végén az aktuális járványügyi helyzetet figyelembe véve majd az operatív törzs bejelenti a döntését.
Személy szerint én nem örülnék a digitális tanításnak szeptembertől.
17/19 anonim válasza:
Kedves 15-ös válaszoló, ez tényleg igaz? Én az a válaszoló vagyok, aki írta, hogy gimiskénz jól éltem meg, és én is Szolnokon járok suliba.
18/19 anonim válasza:
"Gondolom iskolafüggő."
Nem iskolafüggő.
19/19 anonim válasza:
Akkor szerinted miért van, hogy Kecskeméten speciel több suliban kiküldtek ezt, míg te semmiről nem tudsz? :) Na ilyen az, amikor a h.lye okoskodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!