Elsős kisfiú milyen könyvet olvas ? Mi az ami érdekelheti?
Figyelt kérdés
Tanácsokat kérnék, ajándékötletként.2020. jún. 6. 21:08
1/15 anonim válasza:
Kolléganőm kisfia és a főnököm kisfia a Ruminit szeretik nagyon
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Én ugyan kislány voltam, de nekem is a Verne-regények meg Karl May könyvek voltak a kedvencein ilyen idösen
4/15 anonim válasza:
Mekkora gyökérség kell már lepontozni a normális válaszokat?!
5/15 anonim válasza:
Elsős kisfiú még nem olvas, hiszen ekkor kezdik el tanítani az olvasást az iskolában. Azt sem hiszem hogy örülne egy könyvnek..
6/15 anonim válasza:
5#
Van, akit már otthon megtanítanak olvasni, én elsős koromban kezdtem el a Winnetou-t. Nem egy nap alatt olvastam el persze, de nagyon szerettem.
7/15 anonim válasza:
Hát ha most elsős akkor tud olvasni. Év vége van fél évtől már összefüggő szövegeket kellet olvasnunk, és emlékszem verset is adtak fel megtanulni.
8/15 anonim válasza:
Winnetou és Verne szerintem majd 2-4 év múlva lesz esedékes, hacsak nem nagyon koraérett e téren. Geronimo Stilton, Ropi naplója, Mi micsoda könyvek, vagy az Olvass magadnak! kifestők amik eszembe jutnak, hogy már önállóan tudná olvasni, ha hajlandó :) Viszont esti mesének persze sokkal több mindenből lehet már válogatni. Szerintem szinte mindegyik nagyobb könyváruház honlapján tudsz életkorra szűrni.
9/15 anonim válasza:
A ropi naplója szerintem picit idősebbeknek való. Könyvmolyképző levelezős versenyt nem csinálja a suli? Nagyon jó kis könyvrészletek voltak, sok nagy kedvencemet ismertem meg így.
10/15 anonim válasza:
Én 4 évesen tanultam meg olvasni (nem eröltették, én akartam, nem tudtak lebeszélni róla), szóval elsöben már böven ilyeneket olvastam.
De az ismerettségi körünkben nem én voltam az egyetlen, aki nem az iskolában tanult meg olvasni, hanem már korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!