Kinyit az iskola?

Figyelt kérdés

2020. máj. 20. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Az alsós ki június elején de nem kötelező beadni a gyereket.
2020. máj. 20. 17:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Most hallottam arról hogy június 1. től kinyitnak
2020. máj. 20. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

"Most hallottam"

Sose fogom az ilyet megérteni... miért nem google-ba írod be ugyanezt?

Tessék, egy viszonylag friss cikk:

[link]

2020. máj. 20. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez a legfrissebb info.

2020. máj. 20. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyit ki, de ügyeletet indoklás nélkül lehet kérni.
2020. máj. 20. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki. Nálunk szervezi már a tankerület az Erzsébet tábort meg a nyári ügyeletet.

Tanítás persze nem lesz, de legalább közösségben lehet a gyerek.

2020. máj. 21. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tiszta még a kép nekem, mert azt írják h a digitális oktatás marad, de kiscsoportban lehet szervezni felkészítő tanítást, vagy mit. Az mi, hogyan, kinek? Ki mehet be rá? A tanárnak hogy lesz ideje erre is és mellette folytatni a digitális oktatást? Túl sok a kérdés még.
2020. máj. 21. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt iskolája válogatja. Nekünk ma tartott a lányom ofője egy tájékoztatót. Azt mondta, hogy aki nem kapcsolódott be a digitális oktatásba, nincs elég jegye, vagy bukásra áll, azt behívják konzultációra. A többieknek nem kötelező, ügyeletet lehet kérni. Én is a hírek alapján ilyesmire tippeltem volna, de lehet, hogy ezt az iskola saját hatáskörében is eldöntheti. Szerencsére minket nem érint, a lányom mindent időben beküldött, persze ellenőriztem is. Viszont az osztályban van 4 gyerek, aki semmit nem csinált. Én azt hittem alapban megbuknak, szóval érdekes mentőöv ez nekik. A fiamék sulijából viszont semmi infót nem hallottam még. Gondolom náluk is ugyanez lesz, már mondta volna a tanár, ha be kéne menni.
2020. máj. 22. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!