Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miből gondoljátok, hogy...

Miből gondoljátok, hogy májusban nyitnak az iskolák Magyarországon?

Figyelt kérdés

Én semmit nem találtam erről a neten.

Olyan ellentmondásos hírek keringenek itt ezen az oldalon. Tényleg van olyan iskola ahol augusztus 31-ig meghosszabbítottak a tanévet? Nálunk még senki

sem tud semmit.

2020. ápr. 26. 07:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

10, nem is érted, mit írsz 😂

Először leírod, hogy a tanév addig 31, majd azt, hogy nem fogják hosszabbítani.

A tanítási évet nem figják.

2020. ápr. 26. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Suli szerintem sem nyit már ki arra a pár hétre. Abban azért bízom, hogy sportolási lehetőségek, kisebb nyári táborok lesznek. Itt olvastam egy hozzászólást valamelyik topikban, hogy valaki írta, náluk már megkezdte a suli a táborszervezést. Nyilván semmi sem biztos, de már esetlegesen felmerült.
2020. ápr. 26. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk az egyik játszóház már szervezi a táborokat.
2020. ápr. 26. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Tudom 9es..de ettol függetlenül az lesz. Meg amugy is.. Nagyszulo lehet 50eves is. Bar azok dolgoznak még. Viszont szted hany gyerekre vigyaz a nagyi? Elmondom sokra...

Bar minket ez nem erint. Nagyszulo cseszik a gyerekre.... Vizsont hidd el h fogják mondani az oviban h ne vigye akinek nem muszaj. Tehat aki otthon van, vagy van egyeb megoldasa..

2020. ápr. 27. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Feltettek egy cikket a netre, miszerint Orban azt mondta, hogy május 3-án nyitnak az iskolák. Aztán ha valaki el is olvasta a cikket, kiderült, hogy az nem Orbán Viktor, hanem valami külföldi politikus, román vagy szlovák, már nem is emlékszem pontosan.

Mindamellett az elhangzott itthon, hogy májustól enyhítik a szigort. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudja senki. Hiszen a kirándulók miatt sok helyen most még a parkok is le vannak zárva. Remélhetőleg suli nem lesz, nem is látom értelmét, ilyenkor már úgysem tudnak tanítani, meleg van, év vége van.

2020. ápr. 27. 23:12
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem abból eredhet ez az egész, hogy Ausztriában május közepén nyitják az iskolákat (mondjuk ott alapból július elejéig tart a suli), és állítólag mi őket figyeljük, mit kell tenni.

Az ovikkal kapcsolatban most arról gondolkodnak, hogy nyáron is legyenek nyitva (mivel sok szülőnek ki kellett vennie a szabiját most, így nyáron dolgozhatnak)…

2020. ápr. 28. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Az ovik eddig is nyitva voltak nyáron is. Mindenhol csak átmeneti leállás van, de addig másik oviban kell(ett) biztosítani a felügyeletet. Ez általában 4 hét máshol. Nem 13, mint a sulikban.

De pl nálunk eddig az iskolás is minden náron ügyeletbe ment a saját iskolájába. Most viszont nem tudom vinni, mert a város másik végén, idegen helyen, idegen környezetben, idegen emberek között van az ügyelet. Egy kisiskolás ennyire nem rugalmas, hogy ezt sérülés nélkül megússza. Főként hónapokig.

Mivel a mostani helyzet szerint csütörtöktől az oviknak és bölcsiknek KELL ügyeletet biztosítani (indul a gazdaság, dolgoznának a szülők, meg amúgy is fogynak a szabadságok, és biztos a sok táppénz is sok pénzt vesz ki az államkasszából), én abban reménykedem, hogy az iskolákban is ez lesz, hiszen egy darab kijelölt iskola nem fogja elbírni az összes ügyelet-kérőt. Remélem.

2020. ápr. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!