Ki hogy boldogul vele?
Nekünk csak ének és etika amit vissza kellett küldeni.
Nyelvtan 2 oldal, írás 3 oldal olvasás 2 oldal.
Matekot a héten még nem küldött.
Ezt 3 napra van elosztva. 3.osztalyos.
Hétfőn küldik az egész heti. Jövő héten lesz dolgozat is.
Nálunk küldik a megoldást is. Kivéve a dolgozat.
8-as vagyok.
Nálunk nem csak hogy sok a tananyag,de szóltak,hogy előre nem küldenek.
Mindig reggel jön (nehogy este előre tudjak készülni,előkészíteni,mire megreggelizik,az asztalán legyen,csak ki kelljen nyitni).
Így minden csúszik,mert ugye reggeli,meg háztartás,aztán összeírni,mit miből,elkezdeni,szünet,aztán ott a tesó,akit nem akaszthatok szögre,aztán esetleg kéne ebédelni,aztán a mosogatás,de levegőzni is kell(udvaron),jó esetben még a felét sem sikerült megcsinálni addig.Délután meg ugyanez pepitában...
Küldhetnének 1 hétre,beosztanám neki simán!
Nekünk sincs sok.
Eddig nyelvtan, olvasás, angol, technika, ének.
4.-es a lányom.
Minden reggel kiírják a csoportba, mi van aznap, meddig kell elküldeni. 14-en vannak az osztályban.
Párom ma 2-3 között hazaér munkából, csinál nekünk egy mappát, (hülye vagyok ehhez) oda fogom küldeni a dolgokat, legalább a miénk átlátható legyen, mert a többi szülő közül sokan sz.rnak az egészre, pedig 90%-unk anyukák között nem dolgozik.
Mázlink van, mert lányom szorgalmas, nem kell noszogatni, hogy tanuljon.
Leül, elkezdi csinálni, én addig csinálom a saját dolgom, ha elakad, szól, segítek.
Az irdatlan sok amit nektek feladtak Kérdező.
Szintén harmadikos fiú.
Hiszti, sírás nem akarja, fáradt, tévézni szeretne, random zokogásban tör ki... de feszült, fél.
Tananyag nincs sok, napi 3 tanóra, általában 20 percet foglalkozunk egy órával, de abból 10 netes oktatójáték.
Persze van több is, meg van, ami nyögvenyelős (minden, ahol írni kell), de azért inkább játékkal, tévével megy el a nap.
Ma matekból pl 10 db feladat volt (számoljunk! egy feladatának az egyik oszlopa) és egy okosdobozos játék. De magyarból is 1-2 feladat a munkafüzetben, aztán okosdoboz vagy más oktatóprogram.
Ellenőrzést még senki nem kért, szóval nem fotózok, nem küldök vissza senkinek semmit.
nekem 3 gyerek tanul itthon- 2-4-6osztályosok.
Egyik sem kap ennyi feladatot.
Az első hét viszonylag jó lement- kb beleszoktak az új helyzetbe- de azért kb biztos vagyok benne, hogy a kezdeti fegyelmezettség lazulni fog...
Egyelőre bírják a gyerekek és én is.
Igazad van, ez nagyon sok, nekünk pl a matek max 2 oldal, meg szorgalmi. Elsős a fiam, és van egy 5 évesem.
Reggeli után, matekozunk, majd valami lazább pl ének (ez nem kötelező, de szórakoztató és legalább nem hanyagolja el :D), környezet, melyik nap mi. Aztán kimehetnek az udvarra, tudnak mozogni, szerencsére ketten vannak, nincs nagy korkülönbség, így nem unatkoznak és addig főzök. Ebéd, utána kis pihenés (fél óra), majd nekiállunk a magyarnak. Ez sem sok, egy nap egy új betű írása (nagy beűk), kis ismétlés, olvasás. Utána pedig szabad a délután, együtt kimegyünk az udvarra és játszunk, kertészkedünk.
Mondjuk nekem nem kell mellette munkát végeznem, mert itthon voltam eddig is, úgy biztos nehéz lenne, mivel ott kell lenni mellette, egyedül nem szeretne tanulni.
Ez mondjuk annyiból jó, hogy jobban látom mi megy nehezebben, mit kell többet gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!