Meddig van fent elsos gyermetek?
Figyelt kérdés
Hany orakor fekszik le es hanykor kell?2020. febr. 26. 21:29
1/9 anonim válasza:
9-kor fekszik le, de olyan 10 körül alszik el, addig 100x kijön, hogy éhes, szomjas, pisilnie kell, vagy eszébe jutott valami életbevágóan fontos, amit azonnal el kell mondani. Reggel 7-kor kel. Hétvégén később fekszik, de később is kel fel 8-9 között.
2/9 anonim válasza:
hétkor fürdik, utána még társasozunk, beszélgetünk... nyolc után fekszik, de fél órát még olvasgat.
3/9 anonim válasza:
Harmadikos, de amióta világ a világ, 8kor van fürdés, majd esti mese és alvás. Napi eseményektől függ, hogy ez mikorra sikerül, de f9-9 között kapcsoljuk le a villanyt és utána már nincs sem tévé, sem beszélgetés.
4/9 anonim válasza:
9-kor teljes csend és nyugalom van nálunk. 5 perc alatt elalszik.
5/9 anonim válasza:
Nálunk 19-20 óra között felküldjük öket mosakodni, átöltözni, fogat mosni. (ha kell segítek)
20-órára ágyban vannak, ekkora már volt olvasás meg minden.
Nyáron mikor 10-ig világos van(nem Mo), még iskola idöben is sokszor csak 20:30-ra érnek az ágyba.
6/9 anonim válasza:
Reggel 6:30 keltem 7kor indul suliba
Este 7:00 vacsi majd furdes es 8:30-9:00 kozott fekves kb 5 perc alatt elalszik. Bar van h mar 8:00kor alszik
7/9 anonim válasza:
Első osztály:
Este 8kor ágyban kell legyen,mindegy mi történik. Akkor még beszélgetünk picit ,a másnapi dolgokat tisztázzuk. Fél 9kor legtöbbször már alszik mikor benézek.
Reggel 7kor keltem!
8/9 anonim válasza:
Este 8-ig, maximum fél 9-ig van ébren. Reggel fél 7-kor kel.
9/9 anonim válasza:
Nálunk 8kor mindkettő ágyban van, a 7 és az 5 éves is. 6kor keltem őket hétköznap de sokszor előfordul, hogy addigra már maguktól is felkelnek, főleg a fiam, ő sokszor kel jóval korábban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!