Amikek az elsős gyereke a Meixner féle "Játékház" c. könyvből tanul hol tartanak?
Lehet hogy csak nekem tűnik túl gyorsnak és nagyon felületesnek ez a féle oktatás, hogy a gyakorlást otthoni feladatnak adják fel, de már majdhogynem bejezték az abc-t.
Irásból kevesebb betűt tanultak, mint olvasásból, de az is elég durva.
Matematikából még egy felnőtt sem tud eligazodni a 4 tankönyv-munkafüzet kombóban plusz a kisfüzet és a fénymásolt röppapírok között...
Nálatok hogy van ez? Mennyi időt gyakoroltok otthon hétköznap, hétvégén?
Nekem már másodikas a lányom, de tavaly ebből tanultak. Nem értem mért írják többen h karácsonyra már olvasni kell, tavaly karácsonykor nem ismerte még az összes betűt, amiket addig ismert, azokból tudott összeolvasni rövidebb szavakat és ennyi, de még karácsony után is sok új betűt vettek.
Az egész Játékház című könyvvel konkrétan pont év végére végeztek, az ilyen x,y betűket, amik a könyv végén vannak júniusban tanulták.
A legjobb olvasókönyv és a legjobb módszer,amellyel tanulhat. Egyben a "leglassabb" is, még ha neked laikusként nem is úgy tűnik. Bízz a pedagógusban, ezzel a módszerrel egyáltalán nem szokták túlhajszolni a gyerekeket!
Üdv,
Egy tanító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!