Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Max 700 forintbol ki milyen...

Max 700 forintbol ki milyen mikulas csomagot allitana ossze?

Figyelt kérdés
Gondban vagyok, ennyi a maximalis osszeg amit elkolthetunk egy csomagra. Oviban is tobb volt az osszeg, nem tudom mit tegyek bele ami normalis edesseg es nem is draga.
2019. nov. 6. 06:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Hasonlóan mint az 5ös válaszoló, mi rotringot meg radírt kaptunk 1.ben mikulasra, es az nagyon nagy orom volt, a csokira-cukorra nem is emlékszem hogy volt e 😅
2019. nov. 6. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet ajandek vagy ilyen kinder milka csomag. Egyseges hagyomanyos mikulas csomag. 700 forint van fejenkent, meg az egyik anyuka felajanlott 1 karton ilyen muanyag hengeres csomag nyalokat. Abbol jut 3 darab egy gyereknek.
2019. nov. 6. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta csinálom hasonló összegekkel. A keret általában 1000Ft, de abból mindig kapnak egy 3-400Ft-os kifestős, matricás csodát így a csomagra 6-700 Ft marad. El szoktunk menni az édesség nagykerbe és a suli kártyájára vásárolni, úgy a legolcsóbb. Egy kicsi mikulás mindig van benne. A többinél először is próbálunk pár nagyobb, de olcsó dolgot venni, pl croissant, gofri, dörmi szelet, ropi. Ezek jól kitöltik a zacskót. (a narancs és a mogyoró is tök jó ötlet, lehet az idén kipróbálom) Ezek mellé mindig veszünk szaloncukrot, az elég olcsó kilósan és a zselés még ehető is. Ebből is belemegy 3-5 db. A maradék pénzből pár apróbb csoki, cukorka, nápolyi stb...
2019. nov. 6. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:
7%
Mogyorót,és mandarint kihagynám gyerekek nem eszik meg ,normális csokikat tegyél bele ,ne tejbevonokat,nálam nem az számít mennyi mindent tudsz beletenni egy zacsiba,hanem mit raksz bele normális csoki ,normális szaloncukor kevesebb több.
2019. nov. 7. 07:04
 15/15 anonim ***** válasza:
88%

Ez teljesen jó összeg. Én ugyan korábban már megvettem a belevalót, de gondolom most is lehet hasonlót találni: figurás radírkészletet vettem szeptemberben 200 ft-ért a lidl-ben. Kapnak mellé 1-1 kinder tojást és szintén ilyen szupermarketes 8 darabos csomagolású mikulásos csokinyalókát (pálcikás lapos mikuláscsoki) szoktam venni, azt dobom szét a csomagokban.

700 ft-ból egyébként bőven lehet nomrális édességet venni, akár kinder csoki (azt is szét lehet bontani 8 felé, illetve vannak sajátmárkás hasonló csokirudak mindenfelé, az is jó), milka, schogetten, tibi, stb. Nem kell, hogy rajta legyen a télapó (és ezáltal azonnal 2xannyiba kerüljön)

2019. nov. 7. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!