Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Max 700 forintbol ki milyen...

Max 700 forintbol ki milyen mikulas csomagot allitana ossze?

Figyelt kérdés
Gondban vagyok, ennyi a maximalis osszeg amit elkolthetunk egy csomagra. Oviban is tobb volt az osszeg, nem tudom mit tegyek bele ami normalis edesseg es nem is draga.
2019. nov. 6. 06:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

1 narancs. 30 -40 ft

1 banán. 40 ft

Marék mogyoro 30 ft

Franciadrazsé 200ft

Pici rendes ( nem tejbevono) mikulás( amekkora belefér majd mindenen felül)

Megbontott Tejkaramella 2-3 db 50 ft

Egy valami rendes akciós szeletes csoki vagy 3 db-os oreo, vagy waffellini vagy ilyesmk ( kinder buenora , kit-kat, tvix gondoktam, ami 200 körül kijön

2019. nov. 6. 06:34
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

U.i

Ha 800-ra jön ki sem veszi senki észre 😉

2019. nov. 6. 06:35
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Besetlasz egy élelmiszerboltba és megnézed az édesség árakat.

Vagy mikulás csomag helyett veszel egy foglalkoztató füzetet, matricás albumot vagy kifestőt és mellé egy mikulást.

Pl [link]

2019. nov. 6. 06:40
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

"U.i

Ha 800-ra jön ki sem veszi senki észre 😉"

Nem hat, hülye mindenki. Senkinek nem fog feltűnni, hogy ugyan 21e volt a keret, 24 ezret költöttek.

2019. nov. 6. 06:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Iskolában egyszer egy karácsonyi mintás zokni egy mandarin és egy szaloncukor került a csomagokba. 32 éves vagyok, de ez az egy ami megmaradt emlékként. Mindenki orult nagyon. Én lehet nem az édesség irányába indulnék el.
2019. nov. 6. 07:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk anno nem volt mikulás csomag, ebedhez kaptunk egy csokimikulast. A gyerekemnél volt csomag, de sosem édesség. Annyi x-re allergiás, y-ra érzékeny gyerek van ma, plusz ott a szülő, aki nem akar édességet, vagy csak x minőséget a gyereknek. Mindig valami játékot kaptak, vagy kifestőt, ilyesmit. Másodikban meg mozijegy volt, az egész osztály oda volt érte. 3. voltam
2019. nov. 6. 07:19
 7/15 anonim ***** válasza:
98%

Èn sem édesség irányba mennék túlzottan, mert még a szegényebb gyerekek is kapnak egy rakat édességet.

SZerintem gyümölcsnek az alma a legjobb, és a mogyoró. Kérdés, hogy szülöi munkaközösség tudna-e szerezni olcson, vagy esetleg adományként egy nagybani gyümölcsöstöl.

Aztán ami szerintem is jó kisebb kütyüket bele tenni, és egy pici télapó meg pár szem csokika pont elég is hozzá.

Kütyüket meg kell nézni 100 ft boltban vagy más olcsó boltban, papíríroszerekben...

2019. nov. 6. 08:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj be lidlben és néz szét rengeteg rendes csoki mikulást lehet kapni sőt ennyi pénzből Kinder házikot is lehet kapni Kinder csOkikal azt hiszem lényeg RENDES CSOKI legyenek benne .kevesebb néha több.semmi gagyi tejbevono és társai.
2019. nov. 6. 08:08
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

Nálunk mindig kikötés volt hogy csomag legyen, klasszikus és nem "ajándék" azt karácsonyi húzáskor lehetett.

Szóval nem egy egyben Kindercsomag, vagy toffifvagy ilyenek..

Viszont a keret amúgy baromi alacsony.

33 éves vagyok.

Általábos iskolás koromban volt 5-600

2019. nov. 6. 09:17
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Mi a következőket szoktuk beletenni, 600 Ft-ból:

ropi, kisdobozos ivólé, pici boci mikulás, 2-3 szem szaloncukor, balaton szelet, vagy milka waffelini, vagy valamilyen egyéb kis csoki, egy mandarin, egy Maoam és ha még futja, akkor amit még éppen találunk a kínálatban

2019. nov. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!