Max 700 forintbol ki milyen mikulas csomagot allitana ossze?
1 narancs. 30 -40 ft
1 banán. 40 ft
Marék mogyoro 30 ft
Franciadrazsé 200ft
Pici rendes ( nem tejbevono) mikulás( amekkora belefér majd mindenen felül)
Megbontott Tejkaramella 2-3 db 50 ft
Egy valami rendes akciós szeletes csoki vagy 3 db-os oreo, vagy waffellini vagy ilyesmk ( kinder buenora , kit-kat, tvix gondoktam, ami 200 körül kijön
U.i
Ha 800-ra jön ki sem veszi senki észre 😉
Besetlasz egy élelmiszerboltba és megnézed az édesség árakat.
Vagy mikulás csomag helyett veszel egy foglalkoztató füzetet, matricás albumot vagy kifestőt és mellé egy mikulást.
Pl [link]
"U.i
Ha 800-ra jön ki sem veszi senki észre 😉"
Nem hat, hülye mindenki. Senkinek nem fog feltűnni, hogy ugyan 21e volt a keret, 24 ezret költöttek.
Èn sem édesség irányba mennék túlzottan, mert még a szegényebb gyerekek is kapnak egy rakat édességet.
SZerintem gyümölcsnek az alma a legjobb, és a mogyoró. Kérdés, hogy szülöi munkaközösség tudna-e szerezni olcson, vagy esetleg adományként egy nagybani gyümölcsöstöl.
Aztán ami szerintem is jó kisebb kütyüket bele tenni, és egy pici télapó meg pár szem csokika pont elég is hozzá.
Kütyüket meg kell nézni 100 ft boltban vagy más olcsó boltban, papíríroszerekben...
Nálunk mindig kikötés volt hogy csomag legyen, klasszikus és nem "ajándék" azt karácsonyi húzáskor lehetett.
Szóval nem egy egyben Kindercsomag, vagy toffifvagy ilyenek..
Viszont a keret amúgy baromi alacsony.
33 éves vagyok.
Általábos iskolás koromban volt 5-600
Mi a következőket szoktuk beletenni, 600 Ft-ból:
ropi, kisdobozos ivólé, pici boci mikulás, 2-3 szem szaloncukor, balaton szelet, vagy milka waffelini, vagy valamilyen egyéb kis csoki, egy mandarin, egy Maoam és ha még futja, akkor amit még éppen találunk a kínálatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!