Testhezálló nadrág kisfiúnak hányandik osztályig elfogadott?
Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 16:50
1/9 anonim válasza:
Úgy érted cicagatya? Úgy középső csoportig kb....
3/9 anonim válasza:
Látok mostanában felnőtt korú fiúkat, akik második bőrnek simuló nacit hordanak. Na már most, szerintem nem csinos, de az ő döntésük mit hordanak.
A másik, hogy a 2 évesem is kikéri magának, ha olyan nadrágot, bármit akarok ráadni, ami neki vmiért nem tetszik, mindegy, hogy a mintája, a fazonja vagy az anyaga nem tetszik.
Egy kisiskolásnak már bőven meg kell tudnia fogalmazni az ilyetén igényeit. Ha abban akar menni, hagynám -persze időjárástól függően- de rá nem erőltetném semikor.
4/9 anonim válasza:
A6 éves fiam a kicsit simulosabb cuccokra azt mondja, hogy lányos, szóval...
5/9 anonim válasza:
Oviban megy el utoljára. A szűk nadrágok a heréknek sem tesznek jót.
7/9 anonim válasza:
Én épp most estem abba a hibába, hogy vettem a 4 éves fiamnak egy lányka farmernadrágot( kényelmes, puha, sima minta nélküli nadrág, semmi csajos nincs rajta.)Fiúba nem találtam, ránézésre gondoltam, jó lesz. Ráadtam- és felvéve annyira "gáz",hogy barátnőm kislányának adtam inkább..
8/9 anonim válasza:
Hát én a 9 hónapos lányomra is csak otthonra adok passzosabb cicaszerű nadrágot (kivéve ha hosszabb póló van felette).
9/9 anonim válasza:
#3 Remélem Teged is meglátogat Brock Lesnar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!