Miért kell karácsonyi ünnepségre hópehely jelmezhez szoknyát adni fiúra? A nadrág miért nem jó?
Figyelt kérdés
A pénteki szülőin felmerült, hogy inkább szoknya lesz a hópehely jelmezhez, nem pedig nadrág. Az osztályban lévő négy fiúnak is majd azt kell felvennie. Előre sajnálom szegényeket. Nem értem miért kell lányos ruha?2014. dec. 8. 17:06
1/18 anonim válasza:
Van egy olyan gyanúm, hogy a fiúkat ez nagyon nem zavarná. Csak otthon a szülők gyászos arccal elkezdik sajnálni őket, innentől ők is kényelmetlenül érzik magukat.
2/18 anonim válasza:
Miért tőlünk kérdezed? Miért nem ott kérdezted meg?
3/18 anonim válasza:
Szerintem cukik lesznek benne. A kislányok meg még cukibbak.
4/18 anonim válasza:
Nálunk is volt hasonló előadás tavaly, de nekünk, pedagógusoknak eszünkbe sem jutott szoknyát adni a fiúkra...
5/18 A kérdező kommentje:
Próbálom a gyermekeimet a megfelelő irányba terelni. Nem szeretném, ha identitás-zavaros gyerekek lennének.
2014. dec. 8. 17:18
6/18 A kérdező kommentje:
A szülőértekezleten kisebbségbe kerültünk. Én biztos nem adok a fiamra szoknyát. Még ha kéri, akkor sem!
2014. dec. 8. 17:19
7/18 anonim válasza:
ha az a szoknya egy gömb alakra felfújt neylonzacskó, akkor nem kellene zokon venni.
8/18 mi a fene válasza:
Ne csinálj belőle ügyet, jó buli lesz !
9/18 anonim válasza:
a hópehelynek amúgy sincs nem-e
ők most azt veszik át, hogy ők a hópehely, abba élik bele magukat, az pedig semleges
10/18 anonim válasza:
Komolyan gondolod, hogy egy jelmez miatt lenne identitaszavaros a fiad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!