Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit gondoltok arról, ha a...

Mit gondoltok arról, ha a középiskolás gyereketek osztályfőnöke csak néhány évvel lenne idősebb az osztályban tanulóknál?

Figyelt kérdés
Csupán elméleti kérdés, de tegyük fel, hogy van egy két éves érettségire felkészítő osztály, ahová kb. 18-22 éves tanulók járnak. Az osztályfőnök pedig még huszonéves. Mit szólnátok hozzá?
2019. okt. 5. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

az öcsém gimis osztályfőnöke második osztályaként kapta az öcséméket, szóval annyira nagyon már nem kezdő, de a sok öregember mellett mégis...

imádni való férfi, mióta az öcsém gimis, gyakorlatilag alig van itthon hétközben, mert a tanár úr versenyt szervez, kirándulni viszi, múzeumba mennek, kalandpark, mozi, tavaly az osztály egy része felrángatta a tanárt a mondoconra, mert felnőtt nélkül nem akarták őket engedni, pénteken a gyerek csalódott fejjel panaszolja, hogy ezen a héten sem tudta megverni a társasjátékban az osztályfőnökét, de majd jövő héten.

és miközben a tanár úr a legjobb idősebb barátjukká nőtte ki magát, úgy figyel ezekre a kölykökre, hogy amikor egyszer összefutottunk vele a boltban, egyből levágta, ki vagyok, mert emlékezett rá, hogy az öcsémnek egy nővére van....

ha tudja őket kezelni és törődik velük, akkor mi a baj azzal, hogy fiatal?

2019. okt. 8. 10:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekem 22 évesen járna középiskolába, akkor már igazán nem az én dolgom az ottani ügyeivel foglalkozni, vagy talán járjak be a tanárhoz beszélgetni a “kicsi fiamról/lányomról”?

Bár az általad említett szituációval nem lehet mit kezdeni és mellesleg nem is értem, miért kéne bármit is szólnom hozzá. Minden tanárnak el kell kezdenie valahol és nem a kora miatt lesz valaki jó vagy rossz. Lehet, hogy egy kezdő többször hibázik, de kötve hiszem, hogy ez a diákok tanulmányainak rovására mehet. Ha meg arra megy, az nem azért van, mert kezdő, hanem mert nem való tanárnak.

2019. okt. 8. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor gimis voltam, egy friss diplomás kis pici leányzó lett a fizika tanárunk. Kinézett kb 15évesnek. Mikor osztálykirándulásra mentünk, és ment hogy jegyet vegyen az osztálynak valahova, szóltak neki, nem engedtek be minket addig, amíg nem jön a tanár! Ott magyarázkodott, hogy ő a tanár.... nem akarták elhinni neki. :)

Bocsánat, hogy elkalandoztam, csak beugrott ez a régi emlék. :D

Egyébként szerintem nincs ezzel semmi baj.

2019. okt. 9. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!