Mondjatok jó általános iskolát Székesfehérváron?
Érdekes, hogy én ezekről pont azt hallottam, hogy nem jók.
Felsővárosi nekünk közel van, de úgy hallottam az igazgató hát, hogy is mondjam, nem igazán jön ki jól az emberekkel.
A Felsővárosiban vagyok óraadó, gyertek ide nyugodtan :)
A saját gyerekeim is ide járnak amúgy. Az igazgató úr rendes a szülőkkel, a gyerekek is kedvelik, én úgy érzékelem.
Ha nem akarjátok, hogy túl erős legyen, válasszátok a B osztályt, az az angolos, mert az A-soknak több órája van, az a németes (a suli német nemzetiségi iskola), és rendesen készítik fel őket a nyelvvizsgára.
Hát pont a Kelemenből akarjuk elhozni. Ami itt megy, az valami nem embernek való. 5 romagyerek van az osztályban. Érdekes módon alsóban még nem is volt velük gond, de most már rémesek. Nem járnak be órára, megy a szekálás, úgy beszélnek a tanárokkal, hogy a kutyámmal nem beszélnék így.
11 évesen azon dicsekednek, hogy ki hány fiúval feküdt már le. El vagyok képedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!