Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A tankonyvek fizetesenel a...

A tankonyvek fizetesenel a mostani vagy a rendeleskori állapot szamit? Kell fizetnem a tankonyvekert?

Figyelt kérdés

Amikor rendelni kellett az iskolatol a nyomtatvannyal meg nem volt 3 gyerekem es nem voltam Csed-en, ugyhogy tobb volt az egyfore eso bevetelunk, mint ami az ingyen konyvekhez eloirt. Most jogosultak lennenk. Az iskola szerint fizessuk ki a konyveket, mert rendelesnel nem irtunk be 3 gyereket, dehat akkor nem is volt mèg 3...

Koszi.

2019. szept. 11. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
A rendeleskori, ez egyértelmű.
2019. szept. 11. 15:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi nem hasznos a válaszomban. Ha megrendelsz egy mosógépet 80ezerert, akkor 2 hét múlva amikor fizetned kell nem mondhatod azt, hogy ja, de most lehet ezt 40ert is kapni, csak 40et fizetek erte.
2019. szept. 11. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a rendeléskori, nem is jutott eszembe más opció...
2019. szept. 11. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem, a rendelésnél még nem tudtad, h terhes vagy a harmadikkal? 8-9 hónapra előre kell nálatok megrendelni a könyveket, vagy te az egyik ilyen hírekben olvasható “szüléskor tudta meg, h megint terhes”-eset, vagy mi...?

Természetesen a rendelésen feljegyzett, általad aláírt/hitelesített állapot a mérvadó, nem is értem, hogy juthatott más az eszedbe...

2019. szept. 11. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves Elso! En meg nem ertekeltem egy valaszt sem, ugyhogy nem tudom, ki ertekelte nem hasznosra.

Azert jutott eszembe, hogy esetleg lehet modositani, mivel allami tamogatas, torveny szol rola, amit akar ugy is megirhattak, hogy modosithato legyen a helyzet valtozasanak megfeleloen.

Es igen, tudtam, hogy terhes vagyok, de nem az volt a kerdes, hogy kiszallitaskor lesz-e harom, hanem hogy akkor hany gyerek van. Rakerdeztem es magzat nem szamitottak.

Visszakerdezek, miert Kell ilyen lekicsinyloen valaszolni? Nem azt kerdeztem, hogy oral sextol terhes lehetek-e!

2019. szept. 11. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Az általános iskolában ,ingyenesek tankönyvek mindenkinek . illetve középiskola 9 osztályában is .
2019. szept. 12. 05:36
 7/8 anonim ***** válasza:

6!

Egyrészt nem írta, hogy milyen iskoláról van szó, másrészt ez csak állami intézményekre vonatkozik, harmadrészt pedig a muhnkafuzeteket így is fizetni kell és sokan azt is tankönyvnek mondják

2019. szept. 12. 06:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, a suli kuldte a modisito kervenyt. Lehet modositani a mostani helyzet alapjan. Csak a lenezo valaszok miatt.
2019. szept. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!