Ti mit csináltok a gyerekek régebbi könyveivel, munkafüzeteivel, füzeteivel és egyéb iskolai jegyzeteivel?
Én mái napig megtartottam az általánosos, középiskolás tankönyveimet, füzeteimet. Ezek nekem emlékek :$$$
Nincs is jobb, mint egy esős novemberi napon fellapozni az irodalomfüzetemet, megnézni az akkor menő slágerek neveit,címeit, amikor felírtam a füzetborítóra, meg a méteres fütyiket, amiket poénból egymás könyveibe-füzeteibe rajzoltunk! :DDDDD
Oh, da memoriez!
Mindent megőriztünk, aztán érettségi évében mentek a tankönyvek a papírgyűjtésbe, kivéve az érettségi tárgyakat.
Érettségi után leadtam a töri kivételével mindent a sulikönyvtárnak.
A füzeteimet megtartottuk, azok emlékek.
Én megtartottam néhányat, de minden évben átnéztem őket és mind több és több került a szemétbe. Nekem a többségük nem jelent semmi elképesztőt. Az érettségiig megtartottam a matek- magyar- biosz- angol munkafüzeteket és füzeteket, mert belőlük is készültem.
Most egyetemen jól fog, hogy megtartottam a bioszt és az angolt, mert gyerekeknek tartok magánórákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!