Elsősnek minden cuccába bele kell irni a nevét, legalább a monogramját. Ti milyen kelléket használtatok?
Figyelt kérdés
Ha lehet mellőzném az alkoholos filcet. Olyan cimkét keresek ami mosható (ruhákhoz...). Ceruzákra mi használtatok?2019. aug. 21. 15:26
11/15 anonim válasza:
Ovisjel.hu-n van pár alternatíva. Mi még csak oviban használjuk, de tuti az iskolába is beszerzem majd.
12/15 anonim válasza:
Én csak torna cipöjébe , illetve válto szandáljába írtam bele nevét ,illetve tolltartojára raktam matricát rajta neve.
13/15 anonim válasza:
Az ovisjel.hu-n lehet venni ceruza matricát, ruha címkéjére rakható matricát (ami mosható) stb... Van sulis részleg, ott keresgéld. Van olyan amin csak a jele van de van névvel ellátott vagy jel és névvel ellátott matrica is.
Én bevásároltam, már elkezdtem a cuccaira-ruháiba ragasztgatni.
14/15 anonim válasza:
Ruhacímkébe golyóstollal írtam be a vezetéknevét (4 betű) és nem gyakori. (Az alkoholos filc pár mosás után kimosódik, plusz összefogja a ruhát.) Hagyományos golyóstollat csak az olló hozza ki. Ceruzára körömlakkal festettem fel a vezetéknevét egy vékonyabb ecsetet beszerezve. (Mindezt csak pár ceruza eltűnése után) Tollak, filcek szárára szintén körömlakkal írtam fel. Ez körömlakklemosóval lejön. A cipőnél is próbáltam címkébe, talp oldalára írni a nevét (ha nem fekete), golyóstollal. Kevés dolgot hagyott el amúgy, de érdemes résen lenni, volt olyan fiú az osztályban, aki egy hét alatt három márkás kapucnis kardigánt hagyott (?) el.
15/15 anonim válasza:
Vannak ilyen kis neves matricák, abból levágsz egy kis darabot, ami pont jó a ceruzára ragasztani. A rátekerős módszer nem lesz jó, ha ilyen sűrűn van hajtva, nem marad rajta. Ruhába belehímezném, belevarrnám cérnával, hímzőfonallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!