Vehetek fel személyi kölcsönt, ha a GYED-em munkabérként érkezik a számlámra?
Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 23:35
1/7 anonim válasza:
Nem
Bírálatkor felhívják a munkáltatót
2/7 anonim válasza:
Én vettem fel. Senki nem hívta a munkáltatót.
4/7 anonim válasza:
Én pénzügyes vagyok. Szoktak bankból telefonálni, ha adunk ki munkáltatóit. Az már más kérdés, hogy a GDPR mennyire engedi kiadni az infót a dolgozókról telefonon akárkinek...
És szerintem ott is hiba van, hogy munkabér van feltüntetve, hisz az nem munkabér...
5/7 anonim válasza:
Nekem nem adtak hitelkártyát, az ügyintéző szerint nem volt akadálya, mindent lepapírozott, végül mégse kaptam meg.
Az év dolgozója.
Mondjuk annyira nem fontos, bónuszok miatt akartam más termék mellé.
6/7 anonim válasza:
Utolsó az OTP bónusz hitelkártyáról beszélsz? Én is gyeden vagyok, 2 hete kaptam meg a a sajátomat. Semmi probléma nem lépett fel az igénylés alatt.
7/7 anonim válasza:
Nem, a Budapest banknál, különösebben nem érdekel, kaptam egy levelet hogy nem feleltem meg, semmi magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!