Mire vagyok jogosult?
Hát nem így kellett volna terhesnek lennem.
A kórházi szobatársam én világosítottam fel szülés után, hogy gyes+családi=37000 ft fog kapni összesen, kb ugyanilyen helyzetben volt.
Ciki ez van..
Fordítva kell. Előbb normális munkahely utána terhesség. Sajna ez egy olyan dolog, amit nem elhanyagolható szempont. Kocsi nélkül lehet gyereket nevelni, de azért évekre normális pénz nélkül maradni csak annak mindegy kb akinek a férje 7 számjegyűt keres...
Szia, fontos lenne, hogy a szuleskor legyen munkahelyed de ez igy nem igaz, ha nincs akkor tuti nem kapsz semmit. Jarj utana, keress meg tenlyeg tb szakertot mert a munkaügyiben is tudsz ugy jatszani, hogy beleszamitson es vegul kapj gyedet. Persze megvannak a feltetelei, amik nem biztos, hogy rad igazak, de ezek bonyolultabb dologk annal, mint hogy megmondjuk itt neked a tutit.
Jarj utana alaposan. Esetleg a fonoknel is beprobalkozhatsz. Nem biztos, hogy nem hosszabit neked. Vannak rendes munkaltatok is.
Szia! Azt javaslom,hogy mindenképp menj el egy jó könyvelőhöz! Én is az egyéni vállalkozást javaslom,azon belül esetleg ruhák eladásával foglalkozhatsz,az interneten,én is ezt csináktam ezelött 3 éve! De ezt a könyvelő meg tudja mondani!
Mielött lejárna a szerződésed, előtte szeptemberben már kihozhatnál egy vállalkozást! És otthonról dolgoznál,én imádtam,és valószínű én is belevágok újra!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!