Ha már elkezd járni a CSED, de nem sikerül lezárni a táppénzt, akkor mi fog történni? Kicsit bonyolult az ügy.
Miskolcról Nyíregyházára költöztünk. Május 28-ra vagyok kiírva, munkahelyen leadtuk már korábban a CSED igénylést ugye 28 nappal előre, Május 1-től. Április 1-től táppénzen vagyok, Miskolcon a várandósgondozóban vettek táppénzre.
A költözés miatt viszont kikértük a kartonokat Miskolcon a várandósgondozóból is, háziorvostól is (ezeket postázzák). Nyíregyházán már van új háziorvos, elvileg itt majd ő zárja a TP-t, de ugye addig nem tudja megtenni, amíg meg nem kapja a papírokat. Így lesz 1-2 hét átfedés, amiből ha jól gondolom valamelyik juttatás jogtalan.
Ötlet, tipp, hogy mi ilyenkor a teendő? Munkahelyet kérdeztem, fogalmuk sincs, annyit mondtak ami papír van azt majd küldjem be...
Addig nem jár a csed még nem zárja le a táppénzt. Azt írtad leadtad a csed igénylést ahhoz csatolni kellett volna a lezárt táppénzes papírt.
Gondolom a hivatal számfejti, ha a munkahelyen nem foglalkoznak vele. Ők hiány pótlás miatt félre rakják a csed igénylődet. Ha majd minden papírod bent lesz akkor fognak számfejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!