Felmondtam. Szeptember 1. én lesz új munkahelyem. De 5 hetes terhes vagyok. Akkor innen úszott minden támogatás?
Párom gépkocsivezető. 600ezret keres,nyílván nem az én 100ezres fizetésemen fog múlni. Tehát akkor a huszonpárezer majd jár. Ok.
3 éve próbálkozunk,már 1 éve a felmondáson jár az eszem. Most telt be a pohár.
Tb az jár ilyen esetben ha várandós vagyok,vagy azt is fizetnem kell majd? 3 hónapig most fizeti a munkaügyi,ezt megkérdeztem. De utána?
240 ezer ft-ra van papíron bejelentve,de akkor sem férünk bele az 1 főre esőbe.
Akkor fizetem. Köszönöm a válaszokat :)
Azert fog jarni a 25ezerparszaz Ft GYES, adokedveny 10ezer, csaladipotlek 12ezer(?)
Ez kb 50ezer Ft lesz havonta, de 100ezres fizetesnel se lenne sokkal tobb a gyed/csed, csak ugye akkor meg erre rajonne az adokedvezmeny es a csp, osszegezve nem lesz nagy kieses a kasszabol, ne is foglalkozz vele, boldog babavarast! :)
(Amugy en is 6 honap gyesre vallaltam a 2.gyereket, aztan parom megy gyed extrara, nalunk sem az en keresetem a mervado, annyival viszont elorebb leszunk, h levelezon egyetemre jartam, h jobb munakam legyen, most fogok allamvizsgazni. Viszont, lehet lesz 3.baba is, 3 gyerek mellett meg nem fogok dolgozni.)
Jól írták, ha most öt hetes vagy, akkor nem te fogod őket visszautasítani szeptemberben, hanem ők téged.
Amit kapsz az a gyes, csp, adókedvezmény ha a párod tudja érvényesíteni. Ez nem sokkal kevesebb mint amit a fizetésed után kapnál. Mivel a párod jól keres, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!