Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hogyan szamoljak? Meglesz a...

Hogyan szamoljak? Meglesz a 365 nap?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jelenleg 18khm vagyok es augusztus 2-re vagyok kiirva.

A csed es gyedet nem tudom hogy szamoljam. Segitenetek?

Ugye 2 evre visszamenoleg kell nezni. Akkor 2017-08 tol 2019-08ig.

A munkahelyeim:

2017.januar 10-tol december 20ig folyamatos volt majd 2018 januar 5-tol 42 napig munkanelkulit kaptam (ha beleszamit egyaltalan... )

Utanna is dolgoztam de kiderult hogy nem jelentett be hivatalosan a munkaltatom.

Majd 2019 januar 23tol ugye augusztus 02 ig de majd elmegyek aprilistol Tappenzre. Igy vajon megvan az 1 ev? Segitsetek legyszi hatha van itt valaki aki jobban ert hozza mint en :)

Koszi a valaszokat.

2019. márc. 1. 13:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"utanna ugy rendelkezem a szabadsagommal ahogy akarok"

Tévedsz. Törvény szerint csak az időarányos szabit kötelesek kiadni.

2019. márc. 2. 10:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Az "úgy rendelkezem ahogy akarok" nem úgy működik, hogy kiveszed az egèsz èvi szabadságot már az első negyed èvben. Az azt jelenti, hogy nem ők mondják meg pontosan mikor menj szabira, te rendelkezel vele, de csak bizonyos kereteken belül. Az időarányos rèszt köteles kiadni, mást nem. Ès mivel te ilyen korrekt voltál velük, majd várhatóan ők is ilyen jó fejek lesznek veled, ès várhatód a jóindulatukat.

De várd ki mèg a vègèt, 3 hèt alatt mèg sokat fogsz változni, semmi garancia nincs rá, hogy nem fog feltünni valakinek.

2019. márc. 2. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Hat remelem hogy nem derul ki. Probalom ugy csinalni.

A terhessegem januarban derult ki igy amikor jelentkeztem meg nem tudtam hogy babat varok. Ha mar igy alakult akkor igy kell "jatszanom". Ok sem a legkorrektebbek de mar nem tudok mashova menni. Koszonom a segitseget.

2019. márc. 2. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kívánok neked semmi rosszat, de ez azért nagyon rizikós helyzet. Egy nagyon kedves barátnőm is így járt, hogy becsúszott a baba éppen mikor belépett hozzánk. Természetesen kiderült még a próbaidő alatt, aztán végül szájhúzva, de nem tette ki a főnök. Azóta valószínűleg 100x megbánta, mert hetekkel azelőtt, hogy visszajött volna dolgozni, újra terhes lett...

Nagyon szeretem a barátnőmet, de igaza van annak a válaszolónak is, aki szerint az ilyen nők miatt indul sok nő hátránnyal álláskeresésnél. Sejtheted nálunk azóta mennyire toleránsak a kismamákkal, anyukákkal szemben...

2019. márc. 2. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!