Mennyi szabadság jár három év után?
Figyelt kérdés
Gyermekem 2016. márciusában született és 2019. márciusában kezdi majd az ovit. Szeretném megtudni, hogy mennyi szabadnappal számolhatok erre az időszakra, amit a beszoktatásra tudnék fordítani. Előre is köszönöm a válaszokat2019. febr. 20. 21:41
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha nem maradt bent szabid a szülés előtt, akkor most a csed időszakra járó+a gyed időszakból 6 hónapra járó szabid lesz.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, 2016-ban hány éves voltál, mennyi szabadságot vettél ki, voltál-e már 2015-től táppénzen, ha igen akkor arra az évre maradt-e szabadságod. Ha időarányosan kivetted annakidején a szabadságodat, akkor kb. egy évi szabadság jár.
3/3 anonim válasza:
3 év alatt felhalmozódtak a szabik, plusz amit nem vettél ki.
Én 2,5 évesen viszem mini csoportba, maradt szabim 2016-ból, így jött ki 80 nap. Bementem, megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!