Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hova kell visszaküldeni az...

Hova kell visszaküldeni az adó előleg nyilatkozatot? (Családi adókedvezmény)

Figyelt kérdés
Sos!
2019. febr. 14. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahonnan kapod az ellátást.

Ha a munkahelyed a kifizetőhely akkor oda, ha nem, akkor az Oephez. Nekem az Oep utalja a gyed-et, pont tegnap adtam le nekik én is

2019. febr. 14. 12:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy ügyintéző azt mondta telefonon,hogy az Országos nyugdíjbiztosító főigazgatósághoz küldjük. Asszem Vaci út 73. A munkahely nem intézi el nekünk. Aláírta meg rányomta a bélyegzőt aztán annyi.
2019. febr. 14. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
ONYF már nincs is, belvadt a Magyar Államkincstárba. Az adőelőleg nyilatkozatot oda kell leadni (és annak KELL foglalkozni vele), aki a bért számfejti.
2019. febr. 14. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a Navot és ott azt mondták,hogy a munkáltatónak kell küldeni. De ő visszaküldte mind a két példányt. Nem foglakozik vele. Nekünk kell megoldani. Ilyenkor mi van?
2019. febr. 18. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, majd jövőre visszaigényled egy összegben.
2019. febr. 18. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A munkáltatód nem is tudna mit kezdeni a nyilatkozatoddal, mert nem ők számfejtik a béred. Szerintem ne a NAV-ot hívd fel, hanem az OEP-et.
2019. febr. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!