Miért látszólagos pénzösszegekkel ösztönzik a gyerekvállalást?
"Szarul esik, na!"
Most mi? Hogy 4 gyerektől jár csak az szja mentesség? Ha tudtad volna akkor szülsz még egyet?
Hagyjuk már a gyurcsányos időkre való hivatkozást. Gyurcsány nyert egy választást és lemondott. Nem volt gyurcsányos idő, mert addig nem maradt hogy emlékezzünk rá. Orbánnak ez a 4. kormánya, ergo 14 évet kormanyzott. Plusz ha ide számolom az mdf-et, akkor 18- évig volt jobboldali kormány, 12 év volt baloldali. Ebből Gyurcsánynak volt Medgyessy után egy ciklus vége, meg egy ciklus eleje Bajnai előtt, egy ciklust sem kormányzott Gyurcsány soha-szemven Orban 3 ciklusával, csak olyan formátumú ember aki beleégett a retinátokba.
Annyiban jobb volt az a korszak, hogy volt hitünk, hogy lesz euró, hittük ratkó unokák megdobjak a demográfiai adatokat, biztos voltam benne hogy lesz 3-4 gyerekem, ma már tudjuk nem lesz demográfiai kiugrás-tuti kihal a nemzetünk, nekem nem lesz 3 gyerekem, és nem lesz euró sem.
"biztos voltam benne hogy lesz 3-4 gyerekem,"
Persze és nyilván a Fidesz miatt nem lett 3. Túl sok pénzt adnak, inkább így ne legyen?
És íme az örök és egyetlen érv a fidesz mellett: "Gyurcsányos idők jobbak voltak?? Na ne vicceljetek már"
Hát amíg ennyi az elvárás és ez a mércénk, addig kussoljunk és ne akarjunk felemelkedést európai szinvonalra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!