Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Most 11 hónapos babámmal...

Most 11 hónapos babámmal Gyed-en vagyok, terhes vagyok 13 hét, ha megszületik a babó, hogy alakulnak a juttatások, Gyed+Csed?

Figyelt kérdés
Mikor terhes lettem eljöttem táppénzre, utána kaptam a Csed-et,most Gyed-en vagyok a 11 hónapos lányommal.Most 13 hetes terhes vagyok,ha megszületik a kicsi onnantól hogy alakul az ellátás?Kapom a Gyed-et plusz a Csed-et hozzá?Vagy míg terhes vagyok ismét táppénz?Az gond-e ha nem mentem vissza dolgozni,és úgy vállaltuk a babát?Sajnos nem nagyon értek ezekhez.
2019. jan. 28. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
11%
Mivel nem mentél vissza dolgozni, táppénz nem jár. Kapod a nagyra a gyedet, ha megszületik a kicsi, akkor a nagyra járni fog továbbra is a gyed, a kicsire a csed.
2019. jan. 29. 03:57
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
A táppénzt is felveheted párhuzamosan a gyeddel, ha megszünteted a fizetés nélküli szabit, kéred az aktív állományba helyezésedet és ezzel párhuzamosan bejelented, hogy veszélyeztetett terhes vagy.
2019. jan. 29. 07:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy a masodik irja :) Facebookon van tb kisokos kismamáknak csoport, meleg szivvel ajanlom
2019. jan. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!