Jogosan járt el az ügyintéző?
Mennék vissza dolgozni. Ugye én soron voltam, de 12 órás műszakba nem mehetek a gyerkőcöm 3 éves koráig, a 3 műszakost is offolták az éjszaka miatt. Van kismama műszak, ami tök kényelmes, mert 7től 15,20ig van és hétvége szabad. Pénz jól jött volna, máshova nem mertem beadni az önéletrajzom, mert így vagyok itt védve. Bementem, nincs hely. Hiába mondtam, hogy így jogszabály úgy jogszabály, nincs hely. Kitöltetett velem egy jelentkezési lapot és először azt akarta, hogy mondjak le a gyedről. De hát a törvény nem így írja....utána kérdezett, de nincs hely. És mástól meg megtudtam, hogy 1 hete vették fel ismerősömet..
Ugyanabba a műszakba, engem meg nem akart. Nem sürgős, mert gyeden vagyok még. 3 éves koráig sem baj, ha itthon maradok. Na de utána már igen és mivel kistesót is akarunk majd félő, hogy nem kapnék gyedet, ha nem vesznek vissza. Kistesó csak ovis korában jönne, de azt sem akarjuk, hogy semennyit ne dolgozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!