Van itt bárki akinek pár nap hiányzott a 365 napból a GYED-hez?
Dolgoztal 365 napot, vagy nem?
Könyvelőnek ahhoz semmi köze, mikor álltál munkába és mikor végeztél, ezek a dátumok fixek.
Nem kellett volna napra pontosan kicentizni, akkor nem múlna semmi pár napon.
Legrosszabb esetben bölcsődébe adjátok a gyereket és visszamész dolgozni. Még ha nem is így képzeltétek is, az sem a világ vége.
De most CSED-et kellene igényelni, nem?
És ha megvan a javitás, akkor nem lehet fellebezni vagy valami?
Az első fiamnál 2 napon múlt. Sokkal több ledolgozottam volt amugy, de sehol nem találták, állítólag be se voltam akkor jelentve.
Nem kaptam meg méltányosságin sem, de akkor még járt a csed(akkor még tgyás néven).
Nem lett meg csak miután folyósítani kezdték a gyest, akkor jött a papír, valamit félrenéztek. Hiányzott a kieső összeg, de nem estünk depresszióba. Visszamentem volna dolgozni, de párom nem engedte. Közben szerencsére jött maszekja, és még az albérletben laktunk.
Akkor megfogadtam, soha többet nem centizek a munkahelyen, hülyeség. Szimplán vigyáztunk, ne csússzon be a gyerek, így most 2 év munkaviszonyom van, és jön a tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!