Ti sem kaptatok még gyedet?
Figyelt kérdés
Arról volt szó, hogy az augusztusit előbb utalják, ma már 29. van és mindenhol 27.-ről volt szó.2018. aug. 29. 08:40
1/11 anonim válasza:
Én úgy tudom csak a a gyesre és csp-re vonatkozott az utalás. Gyed rendes időben jön.
3/11 anonim válasza:
Ez az utalási rend tuti nem vonatkozik a csedre/gyedre. Az nem jön ilyen korán. Ha OEP utalja,akkor majd 5.-e körül,ha munkahely,akkor meg fizetéskor.
5/11 anonim válasza:
TGYÁS nekem két napja jött. GYÁRFÁS ma fog jönni. Amúgy az eklézsián azt mondta az ügyintéző, hogy ne aggódjunk, Ján Slota segíteni fog, és megment minket, kezet fog velünk.
7/11 anonim válasza:
Hát én nem a zsebremegy.hu-ról tájékozódnék...
A gyes és családi pótlék jön előbb. A gyed/csed nem.
8/11 anonim válasza:
Gyedet nekem pl a munkáltatóm fizeti. Miért utalna előbb? Szerintem csak csp, gyes jön "duplán" augusztusban.
9/11 anonim válasza:
A csed/gyed nem gyermeknevelést segítő támogatás, ami alanyi jogon jár, hanem pénzbeli ellátás, amire a biztosítási jogviszonyod alapján jár neked. Semmi köze a többihez és nem is jön előbb, majd utalják, mint máskor. Eleve ha a munkahely kifizetőhely mondjuk, nem fognak előbb utalni csak azért, mert iskolakezdés, de az OEP is a szokott időben utal. A hrportál, meg a zsebremegy féle oldalak pedig sosem számítottak hivatalosnak és legalább annyi sületlenséget írnak, mint amennyi félinformációt. Családi pótlékot, GYES-t és GYET-et utaltak előbb. A többi majd a a szokott időben érkezik.
10/11 anonim válasza:
Hiába pontozott le valaki minden válaszomat,akkor is az a valós infó,amit én közöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!