Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Mekkora átfutási idővel...

Mekkora átfutási idővel intéződött el és kaptátok meg a tgyást/gyedet?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni,hogy mire számítsunk. A kiírás előtt 28 nappal már szeretnénk tgyást igényelni,mikor kell az igénylést beadnom? Kinek mennyi idő volt,mire kapni kezdte?
2013. júl. 18. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát attól függ ki a kifizetőhely. Nekem a cégem, így tulajdonképpen semmi átfutás nem volt és a mi napig a többiek munkabérével együtt kapom meg a gyedemet! Persze előtte leegyeztettem a munkaügyessel, hogy mikortól mennék tp-re, mikor szülök, és akkor miket juttassak el hozzá. Ő meg mindig előkészített mindent. De pl az anyaságinál..., amit a MÁK-tól kell igényelni sem volt semmi gond. Szülés előtti nagy ráértemben kértem ügyfélkapu bejelentkezést, ott minden nyomtatványt le lehetett tölteni és elindítani a rendszerben, egyszer aláírást kellett pótolnom, felhívott az ügyintéző és mondtam, hogy akkor nyomtatok újat küldöm, ő meg visszaküldte a "rosszat", és tulajdonképpen egy hét alatt mindent megkaptam. Mástól meg hallom, hogy már hónapok óta ülnek az ügyén, pedig még az ügyfélszolgálaton is benn volt. Na én ezért nem hiszek az ilyenekben (fontos, hogy mindennek nyoma legyen) és mindent időben el kell kezdeni intézni, akkor neked sem kell várni semmire és egy hónapnak sem kell kimaradnia.
2013. júl. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!