Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kellene kapnom valami támogatást?

Kellene kapnom valami támogatást?

Figyelt kérdés
Mikor szülök nem lesz 2 éven belül 365 biztosított napom. Pontosan 234 lesz. De most ameddig terhes vagyok van 365 napom. Most terhesség alatt lenne/járna valami támogatás? Most vagyok 29 hetes. Bocsánat ha buta kérdés de senkim sincs aki felvilágosítana róla.
2018. júl. 27. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt nincs semmi, csak a magzati adókedvezmény. A férjed dolgozik? Akkor ő tudja igényelni.. Szülés után gyest, családi pótlékot és egyszeri anyasági támogatást fogsz kapni.
2018. júl. 27. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Táppénz vagy fizetés, ha dolgozol. Ha nem, akkor semmi. A tb-d is magadnak kell fizetned, munka megszűnése utàn 45 napig még van, utàna havi ~7000 ft.
2018. júl. 27. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
84%

Ezt nem értem, most megvan a 365 napod de később nem lesz meg???

Terhességre nem jár támogatás, miért is járna.

2018. júl. 27. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Ezt én sem értem. Most van 365 napod, de 11 hét múlva nem lesz?
2018. júl. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!