Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jelenleg gyed en vagyok,2016-0...

Pocaka00 kérdése:

Jelenleg gyed en vagyok,2016-07-24 szültem. Pár nap múlva lejár a gyed.5 hetes kismama vagyok. Nem rúghat ki a munkáltatóm, mivel bejelentettem írásban Ha 2-3 hó múlva elmegyek veszélyeztetett táppénzre, az befolyásolja e a gyed-gyes összegét?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 09:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De vissza kell mennem dolgozni, mert még a szülésig van 8 hónapom, a gyed pedig már csak 10 napig van. Vagy vissza megyek dolgozni, vagy táppénzre megyek.
2018. júl. 15. 11:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező nem akarok vitatkozni, de ezt hogy érted ?

" 38 év alatt 3x voltam táppénzen és van 2 gyermekem "

Ha nem fejezte be a nyolc általánost sem , legálisan akkor is 16 éves korodban kezdhettél el dolgozni, akkor hogy van 38 év munkaviszonyod?

Vagy gondolom arra gondoltál hogy 38 éves vagy, ha leszámítjuk az eddigi hat ev gyest, Meg gondolom az előző terhesség alatt is végig kiírattad magad, akkor max pár évig dolgoztál. Nem értem miért kell össze-vissza beszélni...

2018. júl. 15. 11:32
 13/14 A kérdező kommentje:
38 éves vagyok, 20 éve aktív dolgozom. Nem írattam ki magam táppénzre az előző 2 terhességemnél sem. Az utolsó 2 héten voltam táppénzen. Ezen mi nem érthető? Összeadva a 20 év munkaviszony alatt 5 hetet voltam táppénzen, mert 1hétig volt 9 évesen a nagyfiam korházban. Egy kérdést tettem fel, miért kell paraszt modon támadni. Lehet azért mert nincs gyakorlatom a táppénz dolgokban. Aki érdemben nem tud hozzászólni az inkább tartsa magában gondolatait. Tanácsot kértem nem észosztást!
2018. júl. 15. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem kell visszamenned, az első gyerekre kell gyest igényelni. Igaz az sokkal kevesebb, mint a tappenz
2018. júl. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!