Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Jelenleg gyed en vagyok,2016-0...

Pocaka00 kérdése:

Jelenleg gyed en vagyok,2016-07-24 szültem. Pár nap múlva lejár a gyed.5 hetes kismama vagyok. Nem rúghat ki a munkáltatóm, mivel bejelentettem írásban Ha 2-3 hó múlva elmegyek veszélyeztetett táppénzre, az befolyásolja e a gyed-gyes összegét?

Figyelt kérdés

2018. júl. 14. 09:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2018. júl. 14. 09:26
 2/14 anonim ***** válasza:
35%

Ki mondta hogy veszelyeztetett leszel?

Te most a pénzre utazol?😄

2018. júl. 14. 09:26
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
2, nyilván nem akar még visszamenni dolgozni a 2 éves mellől, így mivel eleve azzal kezdene, hogy szabadságot vész ki, utána a háziorvos mindenképpen táppénzre fogja venni
2018. júl. 14. 09:53
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
És megint egy leendő táppénzcsaló. Áruld el , honnan tudod hogy veszélyeztetett terhes leszel?
2018. júl. 14. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk mert van krónikus egeszsegugyinproblemaja ami miatt már az első terhesség is az volt? Nem mindegy nektek?
2018. júl. 14. 12:59
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Aha, persze mint a magyar terhesnok 99 % anak.
2018. júl. 14. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
12%

Lofszt van kronikus egeszsegugyi problemaja

csak kenyelmesebb otthon chatelgetni pletyizni egesz nap gyerekneveles cimszo alatt

2018. júl. 14. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Na és? Mit zavar ez benneteket?
2018. júl. 14. 13:37
 9/14 A kérdező kommentje:
Mielőtt sokan ítélkeznének, lehet, kérdezni kellene. Nem gondolom magam táppénz csalónak, 38 év alatt 3x voltam táppénzen és van 2 gyermekem. Kedves rosszindulatú kommentelő, ha tudni szeretnéd miért kérdezem elmondom. A kedves főnököm alig várja hogy leteljen a két év és femondhasson. Mivel ismételten babát várok, /tervezett babát/ így nem rúghat ki. Olyan helyen dolgoztam és olyan pozícióban amit nem lehet csak úgy ide oda adogatni. Mivel vissza kell mennem dolgozni hogy a kisbabámmal ne 25 e ft gyes kapjak majd 2 éven keresztül, nem lesz egyszerű. Valószínű kérni fogja hogy menjek el táppénzre. A két gyermekenmel is veszélyeztetett terhes voltam, csak nem vettem igénybe a tábbénzt. Dolgoztam! Én köcsög táppénzcsaló!!! Most valószínü hogy ismételten az leszek, ha nem is azonnal de a főnököm biztosan kikészít. Felmondani nem akarok. Nem értem azokat akik ennyier rosszindulatúak! Miért? Ez a normális, hogy belekötünk mindenbe? Én kérdeztem egy dolgot. Nem gyilkoltam nem loptam, akkor miért bántotok?
2018. júl. 15. 07:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Lehet, nem jól értem, amit írsz, de az új gyerekre nem csak gyest kapnál, ha nem mész vissza dolgozni. Mibel még él a munkaviszonyod, ugyanazt a csedet/gyedet kapod majd, mint az előző gyerekre is.
2018. júl. 15. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!