Mennyi támogatás jár?
Nagy valoszinuseggel gyes es csp.
Szinte most tudtad meg, hogy terhes vagy, maris egyedulallo lettel?
Az ovszert gondolom az utolso percben, ha hasznalta a kedves parod...
Atgondolt, felelossegteljes gyerekvallalas.
Nem, egy ideig gyogyszerrel védekeztünk és amikor megtudtam, hogy nem lehet gyerekem akkor kezdtük el a gumit.
Szakítás után derült ki a terhesség.
Nem tudom, hogy történt .
Igen, biztos hogy az vagyok, csinaltam tesztet, utana elmentem dokihoz és ő mondta, hogy 5.hetben vagyok
Ha most dolgozol, simán meglehet az 1 év munkaviszonyod, így jogosult leszel CSEDre aztán GYEDre. Az a fizudtól függ mennyi, vannak rá kalkulátorok a neten. Na meg a családi pótlékra.
Illetve ha betöltöd a 12 hetet, akkor kérni kell igazolást a nőgyógyásznál a magzati adókedvezményhez, aztán leadni a munkáltatónál, az plusz 10 ezer havonta a fizu mellé.
Sok erőt kívánok! :)
Köszönöm szépen ! :)
Csak nem tudom hogy fogom bírni így a munkát, mert árufeltöltő vagyok :/
Fogod bírni.Én takarítónő vagyok,meg mosodában is dolgoztam, a 30.hétig dolgoztam.A vége felé mát nem emeltem a nagy zsákokat,meg erős vegyszerrel nem dolgoztam, meg létrára nem másztam, , de vasalni tudtam.Ruhát kiadni tudtam,meg egy csomó minden mást amit csinálni kellett.
Mondjuk a próbaidő végéig nem kéne megmondanod ,hogy terhes vagy,mert el fognak küldeni,és próbaidő alatt nem vagy védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!