Lehet ellenvetése a munkáltatónak ha apaként megy vki gyedre?
A jogszabály erre egy ideje már lehetőséget ad és a ffi munkavállaló (kispapa) élni kíván ezzel a lehetőséggel.
A munkáltatónak ez persze nem tetszik, az egy dolog, ne tetsszen, de ezen felül tehet bármit is ha a kispapa gyedre megy a jogszabályi környezet adta lehetőséggel?
A munkáltató meg így járt ez van?
Ha hosszú távon tervez az apuka a cégnél és esetleg karrier lehetőség is egyben a munkahely, akkor jól meg kell ezt gondolni szerintem. Ha csak egy munkahely a sok közül, akkor ..."így járt ez van."
Mi megcsináltuk ezt majdnem így, nem gyedre mentem, csak a lejárt szerződésem nem hosszabbítottam meg. Egy évig voltam otthon a kicsivel, a probléma inkább abból adódott, hogy a feleségem végig úgy gondolta, hogy ezt ő jobban tudná csinálni, és el is várta tőlem, pedig jól elláttam a gyereket. Így ha újra kezdhetném, már nem vállalnám a sok konfliktus miatt. Egy kisgyereknek az anyja mellett a helye, beláttam. :)
Ellnvetése lehet, de tenni nem tud semmit.
Max amikor visszamenne apuka dolgozni, akkor felmond neki.
"Max amikor visszamenne apuka dolgozni, akkor felmond neki."
Ezt tudom de úgyse akarok visszmenni (de a szemét cég ezt még nem tudja).
Akkor a lovak közé csapok hétfőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!