Anyukák! Akik most mennek vissza gyes után, vagy nemrég tértek vissza, hogyan vielitek?
Folyt köv.
Szóval lelkiismeret furdalásom van a munkába állás miatt.Én is nehezen éltem meg hogy nem leszek többet terhes, a gyerekek nőnek, és ezáltal lezárul az életem egy szakasza. Egy időbe akartam még harmadik gyereket. Rájöttem hogy valami új hiányzik az életemből. Vagy a harmadik baba vagy már az is jó lenne ha lenne egy jó munkahelyem. Új feladat új kihívások.Mindkettő kielégített volna lelkileg. Mivel a két gyerkőc is sok figyelmet és energiát kíván így úgy döntöttünk a férjemmel elég a két gyerek. Fel is kell nevelni őket. Már nem hiányzik a harmadik baba. Izgat hogy milyen lesz majd az új munkám. Csak hát lemondásokkal jár. Ha a mostani állás pályázatom összejön egyrészt örülni fogok, mert végre lesz egy jó állásom. Tényleg jó. De a másik részről meg nagyon szomorú leszek, hogy nem használom ki ezt a kis időt amit még a gyerekekkel lehetek. A kicsivel a 3 hónapot a három éves koráig, illetve a 2 hónap nyári szünetet. Ez volna az utolsó időszak amikor még itthon lehetnék velük, az utolsó nyár. És most azon agyalok mint sok más anyuka hogy hová teszem őket a szünetekben, ha dolgozni fogok.
Én még nem mentem vissza dolgozni, de engem minden korszak lezárása meg visel kicsit... A terhesség vége, a kisbabás korszak vége mikor már elindul, a szoptatás vége, aztán mikor a nagyfiamnak volt az első ovis szülői, emlékszem elsírtam magam, mikor megkapta a jelét, hogy már ilyen nagy, hogy saját jele van :D De nem szomorú voltam igazából meghatódtam csak, de nehéz volt az első idő nélküle míg oviban volt (pedig csak délig :))
Én úgy tervezem a kicsi is délig lesz ovis én pedig 4 órában dolgozok csak, így könnyebb lesz hozzászoknom :) De így is biztos rossz lesz valamennyire, hogy elmúlt azt otthon lét (főleg ha valakinek nem is túl jó a melója).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!